Lányok! Hol ismerkedtek?
Figyelt kérdés
Nem kifejezetten pontos helyre gondolok, hanem pl szórakozóhely, munkahely ? És egyedül ,vagy többen ?2023. okt. 24. 18:33
1/8 anonim válasza:
Iskola, munkahely, szórakozóhely, tömegközlekedés. Bárhol ahol látok helyes férfit.
2023. okt. 24. 18:50
2/8 anonim válasza:
Én nem ismerkedek sehol
Maguktól írnak a rajongóim, insta, tiktok, messenger, snapchaten
Élőben is odajönnek.
Nem keresek senkit
2023. okt. 24. 18:53
3/8 anonim válasza:
Ki vagy te kettes csak nem az Annácska? lul
2023. okt. 24. 19:01
4/8 anonim válasza:
Ma leszólított egy lány egy gyorsétteremben:)
23F
2023. okt. 24. 19:02
5/8 A kérdező kommentje:
#1. Szia, és Te teszed meg az első lépést ?
#2. Szia, hát aki influenszer annak oké. De egy átlagos csaj.. érted! Plusz sose írnék rá ismerkedéssel egy csajra az mindennek a legalja. Az most érted.. Olyan semmilyen. Személyesen! Rajongók.. azok semmik. Tudod más a munka és a magánélet. A munkád a zenéd ezért azt kedvelik és azért ismernek látásbol. De én nem erre gondoltam.
#3. Szia, hát ez az :D
És mi a reakciótok, ha egy fiú/férfi/srác úgy megy oda hozzátok , hogy megismerne. ? :)
2023. okt. 24. 19:04
6/8 A kérdező kommentje:
#4. Szia, Ma éppen engem is egy, de nem lett semmi, csak faggatolózott :D
2023. okt. 24. 19:05
7/8 anonim válasza:
Amúgy én sem ismerkedtem soha kifejezetten, tehát pl nem tindereztem, nem ezért jártam szórakozni. Sokszor random jött a lehetőség, véletlen találkozásokból. Közös baráti társaságban, vagy épp random szórakozóhelyen, de szólítottak már meg utcán is.
2023. okt. 24. 20:26
8/8 anonim válasza:
nem ismerkedek ☠️
2023. okt. 25. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!