Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nők, akiknek hiányzik az...

Nők, akiknek hiányzik az intimitás/érintés. Bevállalják?

Figyelt kérdés

Azt, hogy innen ismerkednek és találkoznak is férfival (meg előtte esetleg egy kis telefonos csevegés)? Nem kell egyből szexre gondolni, az egy másik lépcsőfok, és csak jó esetben intim.

Hetero férfi Budapest

2023. okt. 6. 21:04
1 2
 11/18 anonim válasza:

10. Ja, te szerinted jobb hazudozni és kihasználni a nőket???

Te sem vagy százas...

2023. okt. 7. 20:00
 12/18 anonim válasza:

10 vagyok

Ne hurrogj le kérlek...

Nem kell hazudozni,de nem is célravezető kerek-perec kijelenteni,hogy neked csak szex...Nagyon kevés nő veszi ezt jó néven.

Árnyalni kell a dolgot,nem mindjárt rövidrezárni az elején.Vannak fokozatok,és könnyen lehet,hogy kb.ugyanolyan érzelmi szinten képzelitek el a szexkapcsolatot,csak máshogy közelítitek.Hidd el,működhet a dolog nyílt kommunikációval,sértődés,átverés nélkül.

Neked milyen tapasztalatod van a témában?

Mert nekem igencsak sok...

2023. okt. 7. 20:11
 13/18 anonim válasza:
12. Az a tapasztalatom, hogy hazudoztok össze-vissza!
2023. okt. 7. 20:13
 14/18 anonim válasza:

12 vagyok

Lövésed sincs hogy megy ez...

Így nem lesz punci vagy farok...🤣

2023. okt. 7. 20:18
 15/18 anonim válasza:
14. Nekem nem is kell, mert én csak is komoly kapcsolatot keresek! És ezt világosan közlöm is az elején! Erre azt kapom vissza, hogy igen én is persze aztán megy a hazudozás. Egy idő után meg jön a szó nélküli eltűnés, mert rájönnek, hogy én nem akarok csak dugni! Mondjuk ezt én már elmondom a legelején, de azért hülyíteni kell az embert a másiknak...
2023. okt. 7. 20:21
 16/18 anonim válasza:

14 vagyok

Bocsánat,félreértettem,valamiért azt hittem,hogy szeretői kapcsolatról van szó,ott működik az amit irtam....

A te esetedben,amikor komoly kapcsolatot keresel valóban nincs értelme játszmázgatni,ebben egyetértünk..

2023. okt. 7. 20:29
 17/18 anonim válasza:

15:

Mit jelent számodra egy komoly kapcsolat kifejezés?

2023. okt. 8. 11:53
 18/18 anonim válasza:
Teljesen mindegy mit jelent neki. Akik ezzel a kifejezéssel dobálóznak, azok a legkomolytalanabbak. Nyilván a 15 is éretlen nyomi szűz, és senkinek se kell
2023. okt. 8. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!