Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nők, akiknek hiányzik az...

Nők, akiknek hiányzik az intimitás/érintés. Bevállalják?

Figyelt kérdés

Azt, hogy innen ismerkednek és találkoznak is férfival (meg előtte esetleg egy kis telefonos csevegés)? Nem kell egyből szexre gondolni, az egy másik lépcsőfok, és csak jó esetben intim.

Hetero férfi Budapest

2023. okt. 6. 21:04
1 2
 1/18 anonim válasza:
Már többször találkoztam itteni férfiakkal (komoly kapcsolat reményében), de 1 találkozásnál nem lett több egyszer sem.
2023. okt. 6. 21:36
 2/18 A kérdező kommentje:
Oké egyes, ez a kérdés szempontjából mit jelenthet?
2023. okt. 6. 22:07
 3/18 anonim válasza:

Azt, hogy vannak olyan nők itt akik találkoznak férfiakkal innen?!

Ezt kérdezted nem, hogy bevállalják-e?

Én meg válaszoltam, hogy igen...

2023. okt. 6. 22:09
 4/18 anonim válasza:
Ismerkedtem tavaly itt egy nővel,irogattunk hetekig,aztán találkoztunk is,szóval igen,van ilyen.
2023. okt. 6. 22:15
 5/18 A kérdező kommentje:
Á köszi 1/3-as. Így már világos. Szóval bevállaltad, de aztán kihátráltál
2023. okt. 6. 22:16
 6/18 anonim válasza:
5. Nem én hátráltam ki, a férfiak akartak csak szexet aztán eltűntek amikor rájöttek, hogy én nem vagyok vevő a csak szexre.
2023. okt. 6. 22:18
 7/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen hapsik voltak, de nekem ha az (csakszex) lenne a szándékom, megérdeklődném előre, hogy ne túrázzak potyára.

Korban, lakhely szerint, életmód szerint hozzád illőek voltak?

2023. okt. 6. 22:36
 8/18 anonim válasza:

Kérdező,bocs hogy ezt mondom,nem rossz indulatból mondom,de akkor elég amatőr vagy,ha erre így rákérdezel.

Sajnos szemét dolog,de ha puncit akarsz,akkor nem teszed előre nyilvánvalóvá,hogy csak szexet akarsz.Elég kis százaléka a nőknek keres ilyet.Tapasztalt vagyok a témában,44F

2023. okt. 7. 19:08
 9/18 anonim válasza:
8. A kérdező pont azt írta, hogy nem csak szexet akar, illetve az már egy másik lépcsőfok...
2023. okt. 7. 19:54
 10/18 anonim válasza:

8 vagyok

7-es hozzászólására reagáltam,ott erről beszél.

2023. okt. 7. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!