Vannak itt ismerkedni vágyó szingli empaták?
9: Köszönöm ^^ Szerintem is jogos volt a kérdésem... Még akkor is ha csipkelődő humornak szántam.
A nárcisztikus ellentétes pólusa az empath (kodependens, szeretetéhes, megfelelési kényszeres), mágneses erővel vonzzák be egymást.
10: Nem írtad hogy ismerkednél, csupán a kérdés így szól hogy van-e itt ismerkedni vágyó... Hmm...
Tőlem ugyan nem kérdeztél semmit. (#5 vagyok)
Azért az durva, hogy te kapásból invalidálod mások állításait 0 információ alapján (ergo burkoltan nevezel mindenkit hazugnak), de nekem nem lehetett tapasztalatom az ide írogató kommunikációs analfabétákkal, akik azt sem hajlandók elárulni hogy milyen neműek és hol laknak.
12: itt produkáljátok magatokat, pedig semmi jó nem szarmazik belőle. Meg is kaptátok, hogy nem érdekeltek, de csak azért is tovább csináljátok.
Valódi empaták🤷🤦🤣 Semmilyen tekinyettel nem vagytok semmire, csak a törékeny egótokra, ami már ennyitől repedezik, hogy el lettetek utasítva egy ismeretlen által. A nárcisztikus tendenciákat azonnal projektáltátok is. Ennyit tudtok. Na égessetek még magatokat, lécci.
Nem érdeklünk, de azért csak válaszolgatsz még. :D És a te logikád alapján nem állítottuk mindannyian, hogy empaták lennék. Szövegértési probléma rendesen befigyel. :D
És azt áruld el légyszi, hogy mi az a "tekinyet" ? :D
Ti,az eddigi válaszolók nem érdekeltek. Tudtam, hogy az NPD-seket rögtön triggerelni fogjaegy ilyen kérdés, de továbbra is érdekel a valódi empaták társasági élete. Az eddigi válaszolokból pedig semmi nem érdekel.
Még egy typo-n való béna gaslighing próbálkozás sem.
Te se érdekelsz minket, meg gyaníthatóan senki mást sem, különben nem gyakorin próbálnád kétségbeesetten provokálni az ismeretleneket. Ez már egy külön szintje a magányosságnak és rosszindulatnak.
Mi se érdeklünk téged. Mindenki mehet a dolgára. A modik úgyis rövidesen törölni fogják a kérdésedet. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!