Lehet ezen az oldalon még ismerkedni?
Azért régebben szerintem arányaiban sokkal több normális férfit fújt felém a sors ezen az oldalon (vagy az internet?). Most ha kiírom, hogy nem hosszú távú kapcsolatot szeretnék, hanem mondjuk csak szórakozni; boldog boldogtalan ír. Legalábbis szerintem az a társadalmi csoport, aki közterületen is tiszteletlenül fennhangon, cigivel a szájában ecseteli a mellette lévőknek, hogy éppen milyen nőt nézeget és mi a véleménye.
Lerövidítve: olyan férfit keresek, aki nem szeretne velem mondjuk mindenáron találkozni, karizmatikus, elfogadja hogy munkám van és családom, tehát nem tudok egész nap vele beszélgetni és ha közel él, nem bánja hogy havi 1-2 kávén kívül nem tudok másra időt szakítani.
Magamról annyit írnék kezdetben, hogy 24 éves vagyok, jelenleg az időm 80%-át a munkahelyemen töltöm, ami lehet egy figyelmeztető jel arra, hogy nagyon maximalista, precíz vagyok ezen a téren. Szabadidőmben ettől fogva szeretek lustálkodni és kicsit másra gondolni, elveszni a filmek, játékok világában. Fontosnak tartom a sportolást, amit igyekszem egyre gyakrabban beszorítani a heteimbe.
Remélem lesz olyan, aki tud a gondolkodásmódommal azonosulni. :)
Régebben sokkal jobban lehetett itt ismerkedni, olyan 8-10 éve. Manapság már kb semmi pozitív tapasztalatom nincs az itteni ismerkedés terén, szóval én nem erőltetem, meg úgy a netes ismerkedést sem.
Amit te akarsz, nem akarlak elkeseríteni de rövidtávú kapcsolatot nem hiszem hogy itt fogsz találni meg azt sem hiszem hogy valaki csak néha akarna veled találkozni főleg ha többet akarsz egy szimpla netes barátságnál.
Bár lehet esélyed, de előbb utóbb azt fogod észrevenni hogy a partnered rád fog tapadni és mindig írogatni fog meg egyre többet akar veled lenni, és lehet komolyat akar, meg olyat amit te nem és ebből lesz majd a csalódás egyszer valamikor.
Próbálkozni persze lehet, és lehet találsz magadnak megfelelőt, de ahogyan én olvastam régebben is meg mostanában is, ha egy fiatal nő ismerkedni akar akkor kap majd egy rakás levelet és azok közt nem sok "minőségi" neki való szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!