Lehet ezen az oldalon még ismerkedni?
Azért régebben szerintem arányaiban sokkal több normális férfit fújt felém a sors ezen az oldalon (vagy az internet?). Most ha kiírom, hogy nem hosszú távú kapcsolatot szeretnék, hanem mondjuk csak szórakozni; boldog boldogtalan ír. Legalábbis szerintem az a társadalmi csoport, aki közterületen is tiszteletlenül fennhangon, cigivel a szájában ecseteli a mellette lévőknek, hogy éppen milyen nőt nézeget és mi a véleménye.
Lerövidítve: olyan férfit keresek, aki nem szeretne velem mondjuk mindenáron találkozni, karizmatikus, elfogadja hogy munkám van és családom, tehát nem tudok egész nap vele beszélgetni és ha közel él, nem bánja hogy havi 1-2 kávén kívül nem tudok másra időt szakítani.
Magamról annyit írnék kezdetben, hogy 24 éves vagyok, jelenleg az időm 80%-át a munkahelyemen töltöm, ami lehet egy figyelmeztető jel arra, hogy nagyon maximalista, precíz vagyok ezen a téren. Szabadidőmben ettől fogva szeretek lustálkodni és kicsit másra gondolni, elveszni a filmek, játékok világában. Fontosnak tartom a sportolást, amit igyekszem egyre gyakrabban beszorítani a heteimbe.
Remélem lesz olyan, aki tud a gondolkodásmódommal azonosulni. :)
Amit te keresel, max egy többéves baràtsàg àtvezető periódusaként elképzelhető szàmomra.
Úgy vélem, abszolút érthető, ha egy ilyen felhívàsra nincsen érdemi reakció.
1. Neked és nekem mást jelent a régebben interneten való ismerkedést
Nekem az internet hajnalát kis hazánkban (2000-es évek), amikor még nem boldog-boldogtalanok árasztották el a chateket és egyebeket, mert netkapcsolata nem volt az alsó társadalmi osztályoknak, fiatalabbaknak is csak általában ha olyan értelmiségi családból voltak
Neked főleg azért is, mert egyrészt évek alatt csökkent a színvonal minden szinten, másrészt pedig tinédzserként könnyebben találtál beszélgetőtársat
2. Tiniként könnyen találtál olyat, akivel olykor-olykor diskuráltál neten úgy, hogy semmi mást sem akartál és semmi más se volt. Huszon- és több évesen már az emberek java inkább olyanokra fordítja (a kevesebb?) idejét, akikkel érdemileg több-jobb időtöltést is tudhat, személyesen is
3. Szerintem te magad sem tudod azt, amire én tippelnék: hamar belehabarodtál valakibe, gyorsan összeházasodtatok, nem élted ki magadat, hiányzik valami, vagy valaki, vannak gondok, amiket nehezen tudsz kezelni, fiatalon családod van, de kéne neked valami kikacsintás-törődés-beszélgetés és akár több is más férfitől, de ezt látnád be, kb úgy, mint azok a 30-40 éves csajok, akik felveszik a szép ruhát, amikor a gyerekek már nagyobbak és csak kizárólagosan a régi szép idők emlékére mennek a barátnőkkel megint el ide-oda, élvezik a bókokat, de pattintják le a csávókat, csak éppenséggel egyszercsak más ágyában ébrednek mégis, ők se tudják, hogy hogy is, hogy csak "így alakult" pedig.... ez egy folyamat volt.
Lehetni lehet, csak nem mindig jön össze.
Nem teljesen tiszta pontosan mit is keresel. Család mellett néha jól érezni magadat és csak kávézni, vagy többet is.
Mivel neked fontos a sport, a munka, lehet inkább ilyesmi körökben érdemes ismerkedned.
Szerintem ismerkedj akkor, amikor már van időd egy másik emberrel foglalkozni és nem a munkából áll az életed.
Miről tudnál beszélgetni vele? A munkáról? Nem is találkoznátok, tehát mindenből kimaradsz, így nem lehetsz senki életének a része.
OK.
F 28 Buda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!