Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hok és hogyan ismerkedjek?

Hok és hogyan ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Szia!

Hol és hogyan ismerkedhek?

Reggel korán kelek hajnalban úgy a 5-6 órási hajnali vonattal indulok ami az utolsó 4 megállóját megy csak mielőtt a végállomást eléri, ennek a menetideje 20 perc.

Onnan egy másik vonatra át kell szállnom, ahol az megy kb ugyan ennyi (3-4-5) megállót és ennek a menetideje pedig 32 perc, viszont ez már meg az indulási állomástól megy.

Van kb. egy olyan 10, 15 vagy 20 percem (esetenkent eltérő).

Ha leszállok sietek iskolába mert még kb 1,5 km-re van a vasútállomástól.

Ha ott végzek amire hazatérek lesz olyan wste 6-7 óra...

Utánna még eszek, iszok, beszéd a családdal, fürdés, és ugye a kátamközepére nem kívánt tanulás.

Tehá későn, este 10-kor, 11-kor fogok aludni.

Akkor hajnali 4-5-kor kelek akkor max. 4-5-6 óra alvásra van időm.

Ez 5/7 nap ilyen.

Megmaradt a hétvégém, szombat, vasárnap.

Szombaton egy reggel 10-ig biztos alszok, tanulok ez meg az.

Vasárnapra ugyan ez vagy esetleg egy kis családi program...

Egyszerűen nem tudom, hol és hogyan aismerkedjek..

Most a vonaton?

De hogy? Oda ül mellém valaki és akkor miféle témával indítsak beszélgetést, vagy éppen tartsam fenn a beszélgetést?

Esetleg a vasútállomáson?

Itt ugyan az a kérdés mint a vonaton...

Barátokat szeretnék szerezni és majd barátnőt is.

Bulizni, szórakozó helyekre nem járok (még sosem voltam egyen se), azt sem tudom hol vannak ilyenek.

Szóval várom a tippeket. :)

17/F

2023. aug. 26. 05:56
1 2
 11/15 anonim válasza:

Nos, voltam én is így.

Ha rendszeres az, ahogyan utazol, akkor nagyon is elképzelhető, hogy egy lány is (aki neked tetszik) épp ezzel az időrenddel utazik mint te...

Ha találtál egy ilyen lányt, akkor már csak hozzá kell lépned, és azt mondani, hogy : ....

Sajna ezt neked kell kitalálni mi legyen... :)

2023. aug. 26. 09:32
 12/15 anonim válasza:

Az iskolában nincsenek más emberek rajtad kivűl?

Ott lehet a legjobban ismerkedni, barátokat találni.

2023. aug. 26. 14:14
 13/15 anonim válasza:

Szia :)

Megmondom őszintén, hogy nem irigyellek, hogy ilyen intenzív napjaid szoktak lenni és ilyen kevés a szabadidőd van...Nagyon is érthető, hogy szeretnél ismerkedni, új embereket megismerni, mert azért csak jó, ha van az embernek egy-két barátja, akivel el tud beszélgetni meg időt tölteni!

Szerintem a vonaton is lehet jól ismerkedni; hidd el, hogy nem is annyira nehéz egy beszélgetést indítani valakivel, aki neked szimpatikus! Mindig lehet találni valamilyen témát; lehetnek azok általános dolgok, például az időjárás, maga a vonatút, meg lehet kérdezni, hogy hova utazik a másik, hol él stb, és egy idő után át lehet térni specifikusabb témákra is, például lehet beszélni aktuális társadalmi, politikai kérdésekről, vagy fel lehet tenni kérdéseket a másiknak, hogy például milyen hobbijai vannak, mit szokott csinálni a szabadidejében, mi lesz a terve majd az iskola befejeźese után stb.

És persze az is fontos, hogy magadról is mesélj sokat, szóval ne várd meg mindig azt, hogy a másik kérdezzen valamit tőled, bátran mesélj magadról is, hogy a másik is meg tudjon téged ezáltal ismerni!

Nem tudom, hogy mennyire vagy humoros ember, de a humor meg a jó viccek is tudják szórakoztatni a másikat és szimpatikussá tenni téged!

Na meg persze az ilyen alapvető dolgokra is kell figyelni, mint pl az udvariasság, a megfelelő mimika stb.

Amúgy online is lehet ismerkedni, barátkozni; például itt a Gyakorin is lehet - én már találkoztam itt egy pár szimpatikus emberrel! :)

Ó az nem baj, hogy nem jársz el szórakozóhelyekre! Én se szoktam menni bulizni, egyszerűen nem szeretem ott azt a légkört, a társaságot...

Lehet, hogy ez most így a semmiből jön xD, de én szívesen barátkoznék veled - valahogy szimpatikusnak tűnsz! :D (Talán én is neked xD) Szóval nyugodtan írj rám, ha van kedved beszélgetni, barátkozni velem! :)

18/F

2023. aug. 26. 20:59
 14/15 anonim válasza:
Ugye szűz vagy még?
2023. aug. 27. 06:48
 15/15 A kérdező kommentje:

14#-es!

Igen, még szűz vagyok. Bár nem tudom mi ebben a lényeg.

2023. aug. 27. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!