Hok és hogyan ismerkedjek?
Szia!
Hol és hogyan ismerkedhek?
Reggel korán kelek hajnalban úgy a 5-6 órási hajnali vonattal indulok ami az utolsó 4 megállóját megy csak mielőtt a végállomást eléri, ennek a menetideje 20 perc.
Onnan egy másik vonatra át kell szállnom, ahol az megy kb ugyan ennyi (3-4-5) megállót és ennek a menetideje pedig 32 perc, viszont ez már meg az indulási állomástól megy.
Van kb. egy olyan 10, 15 vagy 20 percem (esetenkent eltérő).
Ha leszállok sietek iskolába mert még kb 1,5 km-re van a vasútállomástól.
Ha ott végzek amire hazatérek lesz olyan wste 6-7 óra...
Utánna még eszek, iszok, beszéd a családdal, fürdés, és ugye a kátamközepére nem kívánt tanulás.
Tehá későn, este 10-kor, 11-kor fogok aludni.
Akkor hajnali 4-5-kor kelek akkor max. 4-5-6 óra alvásra van időm.
Ez 5/7 nap ilyen.
Megmaradt a hétvégém, szombat, vasárnap.
Szombaton egy reggel 10-ig biztos alszok, tanulok ez meg az.
Vasárnapra ugyan ez vagy esetleg egy kis családi program...
Egyszerűen nem tudom, hol és hogyan aismerkedjek..
Most a vonaton?
De hogy? Oda ül mellém valaki és akkor miféle témával indítsak beszélgetést, vagy éppen tartsam fenn a beszélgetést?
Esetleg a vasútállomáson?
Itt ugyan az a kérdés mint a vonaton...
Barátokat szeretnék szerezni és majd barátnőt is.
Bulizni, szórakozó helyekre nem járok (még sosem voltam egyen se), azt sem tudom hol vannak ilyenek.
Szóval várom a tippeket. :)
17/F
Esetleg tanulhatnál a vonaton és így lesz időd, hogy ne csak ott tudj ismerkedni.
Olvass könyveket a vonaton, lehet pár lánynak imponáló lesz és legalább új ismereteket szerezhetsz / új történeteket ismersz meg. 24F
8 vagyok
varjal, megtalaltam, egyik ismerosomnek is ez volt a gondja, a neve chat,hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!