Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt az oldalon kínaiak,...

Vannak itt az oldalon kínaiak, akiknek lenne kedve ismerkedni? 20/L

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a kínai nyelvet tanulni és érdekel a kínai kultúra, az egyetemi tanulmányaimként is ezt választottam. Használtam pár alkalmazást, ahol kínaiakkal lehet beszélgetni, de a legtöbbjük sajnos nem beszél túl jól angolul, meg jobb lenne, ha olyan emberekkel tudnék beszélgetni, akikkel akár találkozni is lehet :)

2023. aug. 25. 21:19
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Kínaiakkal bárhol lehet ismerkedni, és még magyarul is tudnak.

A Kérdező olyan nyelvet tanul, amilyet szeretne, hogy jön ahhoz bárki, hogy ezt felülbrálja?

Amúgy, a nyelvtanulás nagyon hasznos dolog, a nyilvánvaló haszon mellett (hogy kommunikálni tudsz azon a nyelven) rendkívül hasznos a szellemi leépülés ellen. Stimulálja az agyat, fejleszti a szellemi képességeket. Ebből a szempontból a kínai még hasznosabb is, mint egy "sima" európai nyelv, mert annyira más, beleértve az írást, a különböző módon kiejtett szavak eltérő jelentését, stb.

2023. okt. 20. 06:57
 22/23 anonim válasza:

En nemettel vagyik igy.. ugy tanultam meg anyanyelvi szinten a nemetet hogy nemetekkel vettem korbe magam. Mar kint elek lassan 10 eve. A barati korombe magyar csak 2-3 van regrol, a tobbi meg nemet, angol, italiai.

Ha valaki csak a telefonon illetve konyven otton a szobajaban tanulja a nyelvet eselytelen hogy megtanulja

jan. 19. 06:50
 23/23 anonim válasza:
本少是天下数一数二的美男子, 这位姑娘对我感兴趣吗?匈语我也会一点的。
febr. 6. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!