Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt az oldalon kínaiak,...

Vannak itt az oldalon kínaiak, akiknek lenne kedve ismerkedni? 20/L

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a kínai nyelvet tanulni és érdekel a kínai kultúra, az egyetemi tanulmányaimként is ezt választottam. Használtam pár alkalmazást, ahol kínaiakkal lehet beszélgetni, de a legtöbbjük sajnos nem beszél túl jól angolul, meg jobb lenne, ha olyan emberekkel tudnék beszélgetni, akikkel akár találkozni is lehet :)

2023. aug. 25. 21:19
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
我的雞雞很大,你想嚐嚐嗎?
2023. aug. 27. 13:44
 12/23 A kérdező kommentje:
你脑子进水了吗?😆
2023. aug. 27. 14:07
 13/23 anonim válasza:
不。 你这辈子从来没见过这么大的鸡巴
2023. aug. 27. 14:11
 14/23 A kérdező kommentje:
这里有一个人(#6) 说中国男人的鸡鸡很小。你应该表示对他你的鸡鸡巴!也许他有兴趣。。
2023. aug. 27. 15:00
 15/23 anonim válasza:
但我不是中国人
2023. aug. 27. 15:19
 16/23 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣🤣
2023. aug. 27. 15:34
 17/23 anonim válasza:

A 7. Vagyok.

Remélem hiányoztam kicsim.

Na akkor fokozzuk fel kicsit a hangulatot!

[link]

Szóval Zseniális vagyok? A profi meg a tökéletes szót jobban szeretem, kérlek azt használd a továbbiakban, de köszönöm.

Pedig nagy Bőszen megígérted, hogy na te aztán mindegy hogy én mit írok nem fogsz reagálni, de látom nagy hatással vagyok rád. ;) 😀

Neked nem hogy célközönséged, de még közönséged, hallgatóságod sincsen kisasszony, ezt most úgy adtad elő mint hogyha valami nagy sztár lennél 😂 És még nekem nem megy a szövegértés😂

Ha itt annyi ázsiaival futottál össze, akkor is rájuk kellene írni, Tuti van egy kínai ismerősük a kontinensről, vagy valami szilvaszemű rokon, akinek megadják az elérhetőségét aztán ennyi lett volna de erről kérdést kiírni teljesen felesleges és haszontalan és csak rabolod a valaszolok idejét, Mert még mindig nem tudom mit vársz hogy majd rád ír egy Magyarországon elő kínai? Sokkal hasznosabb elfoglaltsága is van, mint a gyik, ha őszinte akarnék lenni azt mondanám van élete 😆

Ábrópó gyakori.

Néhány sorral feljebb azt írtam hogy neked nincs (cél)közönséged. Najo vicceltem. A gyakori vagyis ez a kérdésed alatt kielheted efajta fétiseid, mert itt minden adott. 😆

De ebben kár reménykedni csak felesleges álmokban elteted magad, ezt az időt hasznosabb dolgokra is fordíthatnád pl. magasabb szintű spanyol tanulásra!

Miért haragudnék egy ártatlan kérdés miatt? Persze hogy beszélek nyelveket, ezerszer hasznosabbakat, mint a kínai, angolul természetesen elég magas szinten tudok, Illetve a spanyolt tanulgatom, És én is tisztában vagyok azzal hogy hogyan lehet nyelvet tanulni, És még mindig nem ezzel van a probléma hanem azzal hogy kiírtál egy kérdést amitől nem tudom hogy mit vársz és mondod itt a hülyeségeket, ez így egyáltalán nem reális hogy itt vársz megoldást nyelvtanulásra rengeteg videó van az interneten meglehet keresni a magyar ismerősöket akikkel együtt tudsz tanulni kínait egyetemről is hogyha vannak kínaiak nyugodtan lehet beszélgetni velük, rengeteg lehetőség van te így idegenként szerintem senki nem fog rádírni hogy helló itt vagyok kínai vagyok szilva szemű vagyok, A kérdésedet olvastam gondoltam írok beszélgessünk már. Szóval én azt nem értem hogy miért kellett ezt a kérdést kiírni megértettem hogy azt mondtad hogy a remény hal meg utoljára de ezt az időt szerintem másra is pazarolhatnád.

Őszintén szeretnék bocsánatot kérni hogyha lehülyéztelek volna, nem vagy hülye, okosabb vagy mint gondoltam, igazán megérdemled a törődést, illetve azt hogy egy ilyen jó pasi mint én vagyok szépen beszéljen veled! Jófej csajszi vagy, Van humorérzéked, de ettől függetlenül még a kínai nyelvet haszontalannak tartom!

Általában az emberek nyugatra mennek, mármint azok az emberek akiknek van esze nyugat felé húznak és nem kellett felé, szóval sokkal hasznosabb a spanyol nyelv mert egyrészt Európán belül van másrészt olyan lehetőségek vannak Spanyolországba, amelyek kevés helyen vannak, valamint jelenleg legnépszerűbb nyelv a spanyol és az angol furcsa hogy ezt te mint naggyal szakértő, Mint jó nyelvérzékes pont te nem tudod, Értem én hogy szereted a kínait még nyelvet, de ettől még semmi haszna nincsen mert úgysem fogod sehol használni. Ja hogy tolmács szeretnél lenni? Tolmács 😂 hát igen maximum az lehetsz kínai tolmács, de de sem úgy működik hogy te megtanulod a nyelvet és már tolmács vagy hanem rengeteget kell dolgozni szóval kicsi az esély rá, tudom hogy a kínai a világ legnehezebb nyelve hiszen ezt én írtam de ettől függetlenül még a spanyol sokkal hasznosabb itt hasznosságról van szó! Sokkal jobban jársz egy spanyollal mivel te is magyar vagy, mint egy kínaival!

Viszont megértettem hogy neked a nyelvtanulás a hobbid.

Hát a normális emberek konditerembe járnak vagy főző tudományokat fejlesztik, Meg igen kevés ruhában instára tesznek fel fotót, te pedig nyelveket tanulsz😆 #kisstreber

Dehát na mindenkinek kell valami hobbi…

Ha ezt nem érted hogy a spanyol tényleg hasznosabb mint a kínai akkor tényleg nagyon buta vagy.. A kínai el mert sehol nem fogod használni ha nem leszel tolmács. Megtanultad kész vége de ha megismerkedsz Lethal egy szilva szemével az sem tart örökké mert úgyis lesznek fontosabb dolgok mint te aztán megszakad a kapcsolat aztán butulsz szépen elfele 😂

Látom már itt néhány kínai megtalált téged mármint kínai tanuló vagy kínai jól tudó ember hát mit mondhatnék, hiába vágtok fel azzal, hogy ti kínaiul tudtok, úgy sem fogjatok soha sehol használni, illetve bocs, max 1-2 ilyen kérdés alatt, mert hótziher, hogy a kérdezőnek szőke a haja, mert ilyet is csak egy szőke lány kérdezhet..

Másik dolog meg ami kínai az sose volt jó, ruhák cipők, nyelvük, kultúrájuk stb és azzal h ti ezt tanulható ezt támogatjatok.

Ezeket az írásjeleket nem sokan értik, kérdező majd rájössz pár év múlva h igazam volt 😆 A spanyol hasznosabb ;)

2023. aug. 27. 19:00
 18/23 A kérdező kommentje:

"Remélem hiányoztam kicsim." Na na, nem tudtam, hogy már ilyen a kapcsolatunk, úgy látom, csak úgy szárnyalunk felfelé!! :)) Egyébként igen, rettenetesen hiányoltalak, már kezdtem azt hinni, hogy feladtad, de most megnyugtattál.

"Mert még mindig nem tudom mit vársz hogy majd rád ír egy Magyarországon elő kínai? Sokkal hasznosabb elfoglaltsága is van, mint a gyik, ha őszinte akarnék lenni azt mondanám van élete 😆"

Igen, pontosan ezt vártam és tudom hihetetlen, de meg is történt :)) Írtak már egy páran :D Egyébként nem igazán értem, hogy az, akinek van élete miért ne lehetne gyik-en? Te is itt vagy, gondolom neked is van életed. Vagy várj, kitalálom. Te vagy az egyetlen aki itt úgy válaszolgat, hogy van élete, a többieknek nincs XDDDD

"Viszont megértettem hogy neked a nyelvtanulás a hobbid."

Örülök, hogy legalább ennyit sikerült megérteni! :D

"Hát a normális emberek konditerembe járnak vagy főző tudományokat fejlesztik, Meg igen kevés ruhában instára tesznek fel fotót, te pedig nyelveket tanulsz😆 #kisstreber" Az a helyzet tudod, hogy már olyan sok mindenhez értek ennyi idősen, hogy nekem már csak a nyelvtanulás maradt :(( Na jó, amúgy nem, rengeteg mindent szeretnék tanulni és igen, stréber vagyok. Egy igazi törtető vagyok, aki próbálja magából kihozni a legjobbat és szüksége van arra, hogy minél több dolgot tanuljon a tudásszomja miatt. Szerintem ezzel nincs semmi baj, az, hogy te nem tudod ugyanezt elmondani magadról nem az én problémám, már elmondtam, el lehet menni terapeutához fejleszteni magad (akár egyénileg is) és akkor talán nem próbálnál másokat lehúzni a te inkompetenciád miatt :) <3

"mert hótziher, hogy a kérdezőnek szőke a haja, mert ilyet is csak egy szőke lány kérdezhet.." Nos, lehet szerinted szőke hajam van és lehet hogy szerintem te meg egy 50 és a halál között lévő , kiégett, Mickey egér kopaszodással rendelkező, 160 cm-es kis gnóm vagy. Az is lehet, hogy mindketten tévedünk egymásról. Ki tudja.

Elfogadom az álláspontodat a kínai nyelv haszontalanságával kapcsolatban, egyrészt azért, mert téged észérvekkel sem lehetne meggyőzni, másrészt azért mert mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit tart hasznosnak és mit nem. Én is sok mindent haszontalannak találok, de csak azért, mert tudom magamról, hogy én azon a szakterületen nem tudnék kiteljesedni, nincs hozzá kompetenciám. Én legalább bevallom. Te viszont ahelyett, hogy belásd, hogy valószínűleg azért tartod ezt haszontalannak, mert TE nem tudnál elhelyezkedni és kezdeni valamit vele, inkább próbálod bebeszélni nekem, hogy buta vagyok, mert én azzal szeretnék foglalkozni, amit szeretek és ami érdekel.

És igen, lehet hogy később semmi hasznát nem veszem ennek az egésznek, mert más lesz az életszemléletem, mások lesznek a prioritások, de veszíteni ezzel nem veszítettem :)) Nyilván mindenki közül én ismerem magam a legjobban, tehát tudom magamról, hogy bármi is történjék el fogok tudni helyezkedni. Valamint, ahogy egy előző kommentelőnek is írtam, abból, hogy ennyi nyelvet beszélek nem lesz hátrányom, sőt. :D

Amúgy szerintem még jól ki is tudnánk jönni egymással, ha csak egy kicsit visszavennél abból a fene nagy arcodból. De várj, hadd találjam ki...neked van mire, ugye? :D Te "jó pasi" XDDDD Ha ennyire nem bírod ki nélkülem, kérlek legközelebb inkább privátban írj, mert ez már kezd uncsi lenni :/

2023. aug. 27. 20:10
 19/23 anonim válasza:

Édesem! Sosem adom fel, ez valahogy nem az én műfajom. Hogy is van a mondás? Jó katona vérben is harcol:) Nem szabadulsz meg ilyen könnyen tőlem, igaz hogy picit összekaptunk de egész jófej csajszi vagy.;)

Na persze 😂 Te most azt akarod elhitetni velem, hogy amint kiírtad a kérdést máris rádírt néhány kínai? 😀

Hát ha ez így lenne én már miniszterelnök lennék 😅 ezt így nem tudom elhinni, Láttak szerintem hogy lány vagy meg jófej ezért gondolták bepróbálkoznak hogy kínainak adják ki magukat, meg szilva szemet is inteztek maguknak, Farkukbol ból is vágtak néhány centit, aztán most azt remélve hogy kis naiv csajszi vagy nalad probalkoznak. Ettől akartalak megkímélni kicsim. Jobb pasikat erdemelsz ( például mint én)

Hogyne lenne életem, már maga a feltételezés is sértő, hát itt azok vannak többségben akiknek nincs élete nincs más elfoglaltsága itt éli ki furcsa hajlamaikat, nekem van életem és nem logók itt a nap 24 órájában amúgy sem erek rá hülyékre, de mit bebizonyosodott te egy okos értelmes lány vagy;)

Azt mondod sok mindenhez értesz. Tudsz főzni? Mert a nyelvtanulás mint kifogás gondolom elette az idődet😆 de ha sört nyitni tudsz akkor ezt talán kárpótol egy ideig amíg meg nem tanulsz főzni😂

Amúgy én is azt látom hogy tényleg sok mindenhez értesz de Nevit túlzásba a dolgokat ezt a kínai tanulást azonnal hagyd abba mert az előbb hazudtam nem egészen értem hogy miért kell kínait tanulni én úgysem ertek semmit belőle amúgy is teljesen haszontalan egyszerűen időpazarlás, Más hasznosabb dolog befektetned azt az energiát amit a kínai nyelvbefektetsz.

Teljesen félreértettél engem én az égvilágon senkit nem húzok le maximum a whiskymet kicsim! 🥃

És tudom hogy hihetetlen de abszolút nincs szükségem terapeuta ára nem vagyok én beteg ne idegesítsél.

Elég sokat tanulsz elég sok mindent fel tudsz mutatni És ez tényleg kevés 20 éves lány mondhatja el magáról emiatt én nagyon büszke vagyok rád, de inkább azt javaslom hogy olyat tanuljál ami fixen beválik. És tudod majd a jövőben kamatoztatni.

Ez a szőke haj ez egy poén volt nem kell mindent így mellre szívni kicsim :P

Köszönöm hogy elfogadod a véleményemet egészen rendes csajszi vagy igazából meglehet engem győzni vagyis nem lehet meggyőzni de hát amiket felsoroltak itt az emberek azok nem észérvek, ha nem észlények akik elhiszik h kínai nyelv milyen hasznos 😅 egyszerűen haszontalan úgysem fogod használni ráadásul el is felejted ennek semmi értelme a spanyol sokkal hasznosabb spanyolt kell tanulni csak ezt tudom mondani semmilyen érv nem szól a kínai nyelv mellett;)

Jó igazad van én nem tudnék vele elhelyezkedni és nekem tényleg hason talan de szerintem ez nem csak nekem ez mindenkinek haszontalan aki itt él Magyarországon mert ez minden esetben egy ballépése egy rossz választás hogy valaki leült kínai gyermek tanulni jó hogy nem már😂

Én elhiszem hogy érdekel téged a kínai nyelv is ezzel szeretnél foglalkozni meg is tanulhatod ezt nem tiltja semmi dehogy nem ezzel fogsz foglalkozni az hótziher lehet hogy recepciós leszel vagy táncoslány egy night klubban drágám Ott aztán majd szükség lesz a kínai tudása;) de ahogy te mondanád drágaságom A remény hal meg utoljára ;) Tőled Idéztem kicsim;)

Ezt magyarázom kicsim hogy ennek semmi hasznát nem veszed, És akkor úgy lenne vesztenivalód már vesztettél a rengeteg időt az energiát meg azt a sok kínai butát akit megismertél, ezt az időt másba kellett volna fektetni!

Előnyöd abból hogy ennyi nyelvet tanulsz tudsz így csak a kínai nem kéne a spanyol mint említettem hasznos úgyhogy abba fektesd az energiád a kínai helyett;)

Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől dehát muszáj voltam nyilvánosan megvédeni magam, A kérdezi nagyon okos szorgalmas lány belőlem. Ezek a tulajdonságok hiányoztak;) És valószínűleg jó a nyelvérzéke ami mindenképpen előny:P

Hát igen jó nagy arcom van mindenki ezt mondja és igen nekem van mire mert tényleg jó pasi vagyok összesen öt év van köztünk ha jól számolok, hát a kedved lehet igyekszem visszamenni a nagy arcomból de mivel túl nagy ez egy nehéz kérdés, viszont egy kicsit tényleg hiányoztál már így rájöttem hogy büszkének kellene lennem rád mert nagyon ügyes vagy hogy 20 évesn ennyi nyelven beszél és és ennyi mindent csinálsz én 20 évesn nem tudtam ilyeneket felmutatni egy két buli sztorit tudtam felmutatni és ennyi;) köszönöm aki akarlak olvasta regényei met a kérdezővel privátban folytatjuk;) Éljen a Gyík! Az esküvőre az összes kommentelő meg lesz hivva!

Na csaó!

2023. aug. 27. 23:26
 20/23 anonim válasza:
20-as te nagyon elvetemült vagy Jézus. 25 éves létedre nem itt kéne ismerkedned
2023. aug. 28. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!