Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Fiatalon van értelme komoly...

Fiatalon van értelme komoly kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
20 évesen van értelme komoly kapcsolatot keresni? Sokat gondolkozom hogy van e értelme komoly kapcsolatnak 20 évesen, mert pl 5-10 évig jó esetben együtt vagyunk, és ha vége lesz akkor ott van hogy 25-30 éves az ember,és közel 30 éves koráig volt 1-2 partnere élete során, és azért annyi idősen már másabbak az egyéjszakás kalandok, bulizások. Egyedül ami hiányzik egy komoly kapcsolatból, hogy valakivel össze lehessen bújni este, szeretve lenni. nektek mi a véleményetek erről? van értelme komoly kapcsolatot keresni fiatalon?
2023. aug. 25. 15:47
1 2
 11/19 anonim válasza:
Egyáltalán így tervezni nincs értelme. Nem kell hajtani, keresni. De ha jön, nem szabad eldobni csak mert te még élni akarsz.
2023. aug. 25. 20:52
 12/19 anonim válasza:
#11: Így van. Aztán meg bánod egész életedben, hogy eldobtad magadtól.
2023. aug. 25. 21:10
 13/19 anonim válasza:
Úgy gondolom, olyan 30-35 éves korig egyáltalán direktben keresni sem kell. Addig ráér élni az ember. És ha addig sem jön a komoly kapcsolat, akkor elég elkezdeni keresni direktben.
2023. aug. 25. 21:20
 14/19 anonim válasza:
Nincs
2023. aug. 25. 23:09
 15/19 anonim válasza:
Hogy oszinte legyek nincs nagy eselye hogy maradando lesz ha olyat keresel, ha csak "kalandozni" akarsz akkor teljesen jo idoben vagy.
2023. aug. 25. 23:09
 16/19 Music-addict válasza:

Egy komoly kapcsolat nem csak arról szól, hogy azt akarod hogy szeressenek. Ez, még ha mindkét fél részéről jelen is van, sajnos nem elég. Alig egy év különbség van köztünk, és nem vagyok egy hű de tapasztalt személy, de ha tudok valamilyen tanácsot adni akkor az ez : egy komoly kapcsolat összetett dolog, amin már a megkezdése előtt dolgoznod kell. Milyen emberrel tudod hosszú távon elképzelni az életed? Mi az amihez ragaszkodsz a párodban? (és itt nem ilyenre gondolok hogy "szőke haj kék szem, legyen helyes meg csinos meg mittudomén" hanem például hogy legyenek céljai. Legyen tanult, vagy legyen munkája, legyen pl emberközpontú vagy épp karrierorientált, akarjon családot/ne akarjon családot, stb).

Ha van bármi ilyen tényező, akkor azt határozd el magadban hogy "márpedig én ebből nem engedek" és ne add alább. De tényleg, bárki jön szembe, ha nem tudja megugrani azt a bizonyos lécet, hagyd menni. Nem kell az elvárásaidból buktatót csinálni hogy bármelyik jöttment nyomorult áteshessen rajta, igenis tartsd magad ahhoz amit eldöntöttél, és egyszer majd megtalálod azt aki képes hozni a szintet...

Viszont!! Ha elsősorban szeretetre vágysz egy kapcsolattól, és nincsenek ilyen ambícióid hogy most te elkezded tervezni a jövőd valakivel amint befut egy ideális pár, nem ajánlom a komoly kapcsolatot. Inkább legyél benne néhány rövidebb párkapcsolatban vagy akár futó kalandban - ez méginkább formálja majd az ízlésedet, és kialakítja az elvárásaidat.

A kor miatt pedig ne aggódj, ez maximum a tapasztaltságod szintjén lehet mérvadó. Lehet hogy húszévesen találsz valakit akivel lesz egy komoly kapcsolatod, de az is előfordulhat hogy csak öt-tíz év múlva lesz meg "az igazi".

Bárhogy is döntesz, sok sikert!

2023. aug. 25. 23:49
 17/19 anonim válasza:

"Viszont!! Ha elsősorban szeretetre vágysz egy kapcsolattól, és nincsenek ilyen ambícióid hogy most te elkezded tervezni a jövőd valakivel amint befut egy ideális pár, nem ajánlom a komoly kapcsolatot. Inkább legyél benne néhány rövidebb párkapcsolatban vagy akár futó kalandban - ez méginkább formálja majd az ízlésedet, és kialakítja az elvárásaidat."

Ezt valaki tudja értelmezni? Ha egy csajjal összejössz, akkor ugyan miért kezdenéd már el egyből a jövőtöket tervezni? Mi az hogy "rövidebb" párkapcsolat? Belemész annak ellenére, hogy tudod, hogy nem fog sokáig tartani? Remélem nem csak nekem van bajom ezzel a tanáccsal...

2023. aug. 26. 14:02
 18/19 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy arra vágyom nagyon hogy szeressen valaki,mert a családban nem kaptam meg senkitől, és bár a horoszkópban nem hiszek, de a rák a horoszkópom és elég érzékeny lelkű vagyok. de mivel 20 éves fiú vagyok, és nem nagyképűségből, de elég jól nézek ki, így most tudnám ezt kihasználni. szóval elég nehéz, és én sem tudom pontosan hogy mit akarok
2023. aug. 26. 17:20
 19/19 anonim válasza:
#18: Hát ha nem tudod mit akarsz, akkor mi lenne, ha először azt döntenéd el? Egy szexkapcsolat úgy nem fog működni, hogy te beleszeretsz a másikba, ő amúgy meg nem érez semmit. Vagy egyéjszakás után elkezdesz neki írogatni instán, mert nem tudsz túllépni a dolgon.
2023. aug. 26. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!