Fiatalon van értelme komoly kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
20 évesen van értelme komoly kapcsolatot keresni? Sokat gondolkozom hogy van e értelme komoly kapcsolatnak 20 évesen, mert pl 5-10 évig jó esetben együtt vagyunk, és ha vége lesz akkor ott van hogy 25-30 éves az ember,és közel 30 éves koráig volt 1-2 partnere élete során, és azért annyi idősen már másabbak az egyéjszakás kalandok, bulizások. Egyedül ami hiányzik egy komoly kapcsolatból, hogy valakivel össze lehessen bújni este, szeretve lenni. nektek mi a véleményetek erről? van értelme komoly kapcsolatot keresni fiatalon?2023. aug. 25. 15:47
1/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy összejön egy komoly kapcsolat, még ha tervben is van, és valószínű az sem, hogy 5-10 évig tart. Emiatt kár elzárkózni egy normálisabb viszonytól.
2023. aug. 25. 16:03
2/19 anonim válasza:
Nincs értelme. Vagyis lenne értelme, de sajnos nagyon pici rá az esély. Nem szabad úgy hozzáállni, hogy egy hosszan tartó komoly kapcsolat lesz mert a másik fél valószínűleg nem gondolja úgy.
2023. aug. 25. 16:31
3/19 A kérdező kommentje:
lehet azért látom most ezt így amúgy, mert csalódtam egy lányban. Ő kezdeményezett nálam, én meg sok mindenbe beleéltem magam, aztán nem lett belőle semmi.
2023. aug. 25. 16:49
4/19 anonim válasza:
Ha úgy gondolod hogy egy párkapcsolat átlagosan 5-10 évig tart, akkor van még mit tanulnod. Általában sokkal kevesebb ideig, de pár után elvileg elköteleződés jön. De csak elvileg. Abban viszont egy értek, hogy nem jó ha az ember fiatalsága úgy mond egy emberre megy rá. Ismerek olyan srácot, aki 16évesen jott össze a csajjal csajjal kb 14eve és azóta már házasok és gyerek is. Tehát nem tudja, hogy milyen más nővel amivel nem is lenne baj csak szeretné ez a baj. De sokszor mondta, hogy túl korán találta meg az igazit szeretné kipróbálni más nővel, volt hogy és írt más nőre de nem lett belőle semmi. Szerintem egyszer majd jól meg csalja az asszonyt.
2023. aug. 25. 16:54
5/19 anonim válasza:
Szerintem ha szeretsz valakit nem azakítasz vele azzal a felkiáltással, hogy nem akarsz komoly kapcsolatot. Ha meg nem szereted annyira akkor az meg amúgy sem komoly kapcsolat.
2023. aug. 25. 16:56
6/19 anonim válasza:
Van értelme, csak nem úgy kellene hozzáállni, hogy 5-10 évig biztos együtt lesztek, meg neked igazából csak az összebújás ami hiányzik az alkalmihoz képest.
2023. aug. 25. 16:59
7/19 A kérdező kommentje:
4-es, azért mondtam az 5-10 évet, mert van pár velem egyidős 21-2 éves haverom,akik 14-5 évesen jöttek össze, és együtt vannak még, de szerintem nagy részül szét fog menni
2023. aug. 25. 17:03
8/19 anonim válasza:
Szerintem is.
2023. aug. 25. 17:10
9/19 anonim válasza:
Ha valakivel vagy és jó, akkor nem így gondolkodsz. Hanem egyszerűen nem akarsz mást.
2023. aug. 25. 17:57
10/19 anonim válasza:
Nincs
2023. aug. 25. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!