Szerintetek melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal és szeretném elhivni hozzám egy randira hozzám vacsorára.Főzni nem tudok de tükörtojást tudok sütni.Szerintetek még mi legyen mellé?Főt kolbász vagy sült kolbász?Nem tudok dönteni.De pénzem sincs hogy valahova meghivjam akár egy hamburgerra is.2023. aug. 22. 20:38
1/8 anonim válasza:
Huhh.
Én most nagyon őszinte leszek. Utálom a tükörtojást, főleg a kolbászt. Ráadásul ez nem első randis... Ha nincs pénzed is oldj meg valamit. Akkor inkább olcsóbb nasit szerezz és filmezzetek. Aközben is lehet beszélgetni, de szerintem egy milánói sem bonyolult, és nem is drága 2 személynek.
Szívesen segítek így virtuálisan megfőzni... Nem bonyolult.
2023. aug. 22. 21:00
2/8 Gymnospermatophyta válasza:
Őőő... Ez mindkét szempontból furi lenne szerintem. A kaja is meg az is, hogy magadhoz hívod rögtön. Ilyet én nem csinálnék. Ha kaja, akkor inkább valami kajálda ami mindkettőtöknek szimpatikus. Ha nincs pénzed vagy folymatban van, hogy legyen, esetleg még tanulsz stb., de szeretnél vele találkozni, akkor csomó ingyenes program is van. Valami szabadtéri cucc, séta vagy akármi.
2023. aug. 22. 21:02
3/8 Gymnospermatophyta válasza:
1: Ha kicsit is életképes ezernyi videót találna, hasonlóan olcsóbb étel elkészítéséről. Egyébként. :D Nem minthogyha egy hamburger annyira drága lenne. (van drága is, de nem mindegyik az)
2023. aug. 22. 21:04
4/8 anonim válasza:
3-as
Én is így gondolom, de mind1, szívesen segítek mindenkinekxd. A nagybáttyámból indulok ki, helyette főztem a randin, de úgy adta elő, mintha az ő munkája lenne. Szerintem sokan nem ismerik eme internetes funkciót.
Én se mennék elsőrandinak a pasi lakására, az olyan mintha a medve barlangjába mennék... De ha a csajnak így jó, nekem mindegy.
2023. aug. 22. 21:08
5/8 anonim válasza:
Nem rossz, ha ezek után lesz második randi, legalább tudni fogod hogy tényleg érdekled :D
2023. aug. 22. 21:08
6/8 anonim válasza:
Hívd meg egy fagyira és sétáljatok egy parkban.
2023. aug. 22. 22:56
7/8 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb inkább elmenni sétálni valahova? Hívd meg egy limonádéra. Ha van pénzed két emberre való tükörtojásra, akkor limonádéra is.
2023. aug. 22. 22:57
8/8 anonim válasza:
Elso randira menjetek varost nezni, parkba setalni es ismerkedjetek/dumaljatok...
2024. febr. 2. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!