Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogy kell discoban alkalmi...

Hogy kell discoban alkalmi partnert találni?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és elég jóképűnek tartom magam, és a testem is jó szerintem, bár most nem vagyok a legszálkásabb, de attól még átlag feletti. Eddig nem jártam discoba, mert nem nagyon nagyon volt kivel, de most lett egy haverom akivel menni akarunk majd. Direkt olyan discoba szeretnék menni, ahol inkább az én korosztályomból vannak. A 17-20 éves lányokra mennyire jellemző hogy könnyen kaphatóak? Ha meg van a szemkontaktus, csak odamegyek és elkezdek beszélgetni vele, és meghívom egy italra? És ilyenkor már be is adják a derekukat ha tetszik nekik a srác, és már mennek is a srácokkal a wc-be?
2023. júl. 22. 21:03
1 2
 11/18 anonim válasza:
Lány vagyok, régebben mikor sokat buliztam, engem úgy tudtak felszedni, ha random "összetáncoltunk" valakivel, aztán utána kimentünk egy cigire és beszélgettünk. De a wc-be eszembe se volt bemenni...
2023. júl. 22. 22:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom, lehet csak felém olyan gyakori ez a dolog... De nem is egy széthugyozott meg szétfosott wc-re gondolok, oda én sem mennék be.
2023. júl. 22. 22:20
 13/18 anonim válasza:
A mai 20 evesek a toj toj wc mellett huzzak meg a lanyokat
2023. júl. 23. 07:11
 14/18 anonim válasza:
amelyik a legjobban táncol ott valami szer van, na annak ha dorzösöld a popóval a milyét így puhán és finoman, irány a w és c.
2023. júl. 23. 08:00
 15/18 anonim válasza:
A wc-ig ok. De szerintem ha már odáig eljutsz hogy oda be tudnád vinni, akár haza is viheted helyette.
2023. júl. 23. 12:41
 16/18 A kérdező kommentje:
és ha nem abban a városban lakom ahol a disco van?
2023. júl. 23. 12:59
 17/18 anonim válasza:
Ha olyan jokepunek tartod magad akkor neked ez nem akadály
2023. júl. 24. 05:38
 18/18 A kérdező kommentje:
a kettő nem mindig függ össze szerintem. Attól hogy valaki jóképű, mèg lehet tapasztalatlan az ismerkedésben szerintem. És van olyan is, aki nem olyan jókèpű, de a szövegével, humorával kompenzálja
2023. júl. 24. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!