Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogy kell discoban alkalmi...

Hogy kell discoban alkalmi partnert találni?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és elég jóképűnek tartom magam, és a testem is jó szerintem, bár most nem vagyok a legszálkásabb, de attól még átlag feletti. Eddig nem jártam discoba, mert nem nagyon nagyon volt kivel, de most lett egy haverom akivel menni akarunk majd. Direkt olyan discoba szeretnék menni, ahol inkább az én korosztályomból vannak. A 17-20 éves lányokra mennyire jellemző hogy könnyen kaphatóak? Ha meg van a szemkontaktus, csak odamegyek és elkezdek beszélgetni vele, és meghívom egy italra? És ilyenkor már be is adják a derekukat ha tetszik nekik a srác, és már mennek is a srácokkal a wc-be?
2023. júl. 22. 21:03
1 2
 1/18 anonim válasza:

Wc-be?!

Mi vaaan?!

2023. júl. 22. 21:05
 2/18 A kérdező kommentje:
Mit mi van? Mert a discoba hol szokták megdugni őket?
2023. júl. 22. 21:07
 3/18 anonim válasza:

Ha nagyon kivanos vagyok mensi elott akkor van hogy discoba volt valami.

27L

2023. júl. 22. 21:23
 4/18 anonim válasza:
Hát az én időmben még hazavittük őket, nem pedig wc-be... fujj.
2023. júl. 22. 21:24
 5/18 A kérdező kommentje:
Én meg a legtöbb haveromtól azt hallom, hogy a wc-be történnek az események. Vagy lecumiztatják, vagy van szex is. Egyik haverom is mondta, hogy elkezdett tapizni egy csajt, és már mentek is a wc-be, de ezt nem egy embertől hallottam. De elég megnézni, pl a balaton sound meg sok fesztivál kellős közepén dugtak, úgy hogy ott volt egy csomó ember, videót is küldtek róla.
2023. júl. 22. 21:27
 6/18 anonim válasza:
Szerintem ez a legalja salak körökben szokás.Igényes ember szobára megy.
2023. júl. 22. 21:40
 7/18 anonim válasza:
menj prostizni
2023. júl. 22. 21:52
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit van ezen mindenki kiakadva. Gondolom itt senki nem 20 éves, hanem több. Én csak azt írtam le, amit másoktól hallottam, meg a neten olvastam. De ha nem hiszitek el, nyugodtan utána lehet nézni a neten, hogy mennyi ilyen eset van.
2023. júl. 22. 21:58
 9/18 anonim válasza:

Elhiszem és le is nézem az ilyeneket.

Nem azért mert élvezik az életet hanem azért mert full igénytelenek.

2023. júl. 22. 22:02
 10/18 A kérdező kommentje:
Mint ha valami akkora újdonságot írtam volna, nem is értem ezeket a reakciókat. De ez már régen is divat volt szerintem, és nem is egy filmben, sorozatban láttam ilyet.
2023. júl. 22. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!