Szívesen beszélgetnék privátban, olyannal aki ért a tudatos álmodáshoz, van itt ilyen személy?
engem is érdekelne a téma,
de én zéróról indulok tényleg nulla tudással...
aki gondolja irjon, vagy kérdező te is..
hát gondolom ilyen vak vezet világtalan szindróma, de hát ...:-)
tudnátok valamilyen használható alapokat adni ami segit,
bármi yt videók amik vezetnek végig, vagy hipnotizálás stb..
mélymeditációs anyagok?
11. pont itt a kulcs
hogy ha nem foglalkozom vele akkor nem fejlődik..
pl többször volt olyan álmom, hogy tudtam, hogy én vagyok, de soha nem láttam magam, nemhogy még a kezemet számolnám meg, hogy hány ujjam van, és stb..
azt probálod mondani, hogy mindenki lát aurát alapból, de aki nem fejleszti nem látja..kb ilyesmit irtál..
tehát alapból mindenkiben benne van a tudás, csak nem mindenki akar tudni..
rendszeres pihenés és megfelelő mennyiségű stresszmentes alvás tehát akkor itt kell fejleszteni nem?
én pl szakaszokban alszom..
nézd, könnyű annak akinek már ezek a kisújjában vannak, de senki nem gondol vissza arra a pontra, mikor ők is kezdték, vagy valamit szerettek volna elérni, de az nem jött csettintésre..
ebbe az állapotba kell helyezni magad mikor a másiknak azt mondod, hogy figyelj, ez mindenkinek a kisújjában van..csak akár az auralátás..nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!