Olyan lányt szeretnék,aki sátánista. Jó magam keresztény vagyok, és az lenne a célom hogy megtérítsek egy ilyen lányt.Hol találnék ilyet?
Azt tudtam, hogy a keresztények számára a toxikus kapcsolatok összeegyeztethetőek a hittel, de nem gondoltam, hogy ilyen nyíltan fel is vállalják...
Ugye nem tudod, valójában mit jelent a sátánizmus?
Szerintem feláldozna téged, mielőtt megtéríthetnéd...
Jó keresztényként nem ismered a mondást?! (Távozz tőlem...!)
Szerintem inkább olyan lányt keress, aki:
1. nem tud hinni istenben
2. elferdült az istenképe (jó néhány érdekesen gondolkodó hívővel találkoztam az utóbbi időben. Megdöbbentővé vált számomra a sokféle világkép, világnézet menet közbeni kiderülése.)
3. könnyen befolyásolható
4. élénken érdeklődik Jézus Krisztus tanításai iránt bármilyen formában
5. együtt tudna működni egy imaközösséggel
6. azonosulna a biblia tanításaival
7. valamelyik hittudományi karra felvételizne
8. érdekli az egyházi kórusok valamelyikében való szereplés
9. gitáron, orgonán vagy egyéb hangszeren játszik és tervezi, hogy kórusban részt vesz. Esetleg kántorként tevékenykedik
10. istentisztelet közben felolvasna az aktuális szövegrészletből
11. lakásszentelések alkalmával előkészíti a tömjénes füstölőt (római katolikusok, ókatolikusok, görög katolikusok)
12. filozófikus alkat
13. tervezi, hogy keresztszülő szeretne lenni - esetleg mihamarabb.
Milyen típusú vallást követsz keresztényként? Hány éves vagy? Milyen korosztály érdekelne?
A Biblia szerint nem tanácsos más hitű vagy hitetlen nőt választanod.
„Ne legyetek a hitetlenekkel felemás igában, mert mi köze egymáshoz az igazságnak és a gonoszságnak, vagy mi köze van a világosságnak a sötétséghez? Vagy mi azonosság van Krisztus és Beliál között? Vagy milyen közösség van hívő és hitetlen között?” 2 Korinthus 6, 14-15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!