Aszexuális srácként mire számíthatok az egyetemen?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy az egyetemen (főleg a kolisok körében) a tanulás mellett állandóan a bulizás, a csajok és a szex a téma, amihez én nem nagyon tudnék hozzászólni. Szeptemberben kezdem a sulit, de már előre félek, hogy emiatt ki fogok majd lógni a társaságból és őszintén szólva fogalmam sincs, hogyan kellene kezelnem ezt a helyzetet.2023. júl. 6. 21:59
11/11 anonim válasza:
egyáltalán miért baszogatnak már azért is ha szűz vagy? megjegyzem én tavaly vesztettem el egy nem túl egészséges kapcsolatban, ha tehetném még mindig az lennék, egyáltalán miért számít, hogy az ember hogy áll a szex-el? egy rohadt egyetemen vagy, jobb esetben tanulni és barátkozni, nem dugni, ha azt akarsz menj ki az utcára vagy külföldre
2023. júl. 25. 10:51
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!