Aszexuális srácként mire számíthatok az egyetemen?
Nem kell nagyon félned.
Nálam sose próbálkozott ott senki,nincsenek már azok a hírhedt bulizások sehol,mindenki kb a saját életével van elfoglalva,kialakul ott is a klikk,idegenek kb hozzád sem fognak szólni..
Nálunk a koliban se volt folytonos buli,max hetente vagy két hetente egyszer,és azok sem a szexről szóltak. 24/N(aszex szintén)
5
miért kéne ahhoz pinát látnia? nem értem a logikát
Ez teljesen környezet függő.
Persze a fiúk mindig bolondkodnak, amiknek része a szexuális vicc/poén stb. De ezen poénok értéséhez nem kell hogy ugyanabban a helyzetben legyél mint ők.
Nekem töris szobatársaim voltak, többet volt téma a történelem meg a hozzá kapcsolodó dolgok, mint a nők.
Szóval teljesen embere válogatja.
Meghát mi van ha a csajok lesznek a beszéd téma? Véleményed akkor is lehet, ha tapasztalatod nincs, utóbbihoz meg senkinek semmi köze.
Én is aszex vagyok, nem iszok, nem cigizek, nem bulizok...mégse baxtattak az egyetemen. Miért? Szinte senki se tudta ezeket rólam. A legalkeszabbakkal is el tudtam beszélgetni.
Ha ilyenekről sztorizgatnak akkor röhögj velük, kérdezz/szólj hozzá valami hülyeséget te is. Nem kell előadni magad hogy te amúgy aszexuális vagy/ nem bulizol, mert nem iszol alkoholt stb. Lazulj el egy kicsit.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!