Szoktál úgy nézni a nálad jóval fiatalabbra, hogyha a múltbeli éned most vele egykorú lenne, összejönnétek?
Nem igazán.
Nekem mindig is a nálam idősebbek jöttek be. Én 15 évesen akkor egy 25 évessel akartam összejönni aki az egyik akkori osztálytársam nővére volt. Vele most is összejönnék mert igaz hogy már 40 éves, de iszonyatosan csinos és jól néz ki.
Meg nekem 17 éves koromban volt először barátnőm aki akkor 20 éves volt és egyetemre járt. 23 éves voltam amikor 30 éves barátnőm volt. Most 30 évesen 37 éves a jelenlegi barátnőm, de itt az a vicc hogy nagyon sokan azt hiszik hogy én vagyok az idősebb mert engem sokan 35 év körülinek néznek, a barátnőmet meg 28 évesnek. Amikor még csak ismerkedtünk én akkor 28 éves voltam, és 24 év körülinek néztem amikor még nem tudtam hány éves.
Nem csak a múltbeli, hanem a jelenbeli is.
Persze vannak olyan fatökűek akik moralizálni kezdenek, de ők szerintem a merevedési problémáikat próbálják leplezni.
#8 Mit jelent nálad a jóval fiatalabb? Nem gyerekkorúakkal, de azokra úgy sem nézek, hogy fiatalabb koromban összejöttem volna vele, mert sehányévesen nem gerjedtem gyerekekre.... Tudom, ez itt gyakorin nagyon kirívó, már-már rebellis viselkedés.
Ha te gyerekekre úgy nézel, hogy bármikor összejöttél volna velük, akkor keress fel szakembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!