Miért nem lehet itt megérteni?
Hogyha valaki beszélgetni/barátkozni/ismerkedni szeretne, akkor legalább annyit kiírhatna, hogy milyen neművel-, és milyen korsztállyal szeretne beszélgetni?
Aki normális, az megérti, hogy nem mindenki akar pl.: 40 évesen egy 10 évessel beszélni.
Az oldalt kéne fejlesztetni, hogy ne mehessen ki alapadatok nélkül a kérdés. Írtam is nekik régebben, megköszönték, azóta se semmi változás.
Mondjuk az infó nélkül kérdéseknél kb. annyi válaszra is számíthatnak, aztán megy a sírás, hogy senki sem ír, meg itt nem lehet ismerkedni.
A farok méret és a mell méret is csak számok? :)
Nem lehet általánosan kijelenteni, hogy a kor nem számít, mert ezt a dolgot egyénenként kell megvizsgálni.
Van olyan 20on éves, aki értelmesebb jóval idősebbeknél es van olyan is aki erzelmileg és szellemileg is egy kuka szintjén van.
Én pld a korosztályomban nem találtam értelmes lányt, az összes akivel osszefujt a szél agyhalott volt, egy viccet nem lehetett nekik mondani, ami az alapmuveltseghez köthető volt, mert az ilyenek csak pislognak, hogy miről beszélsz. Vegul feladtam, hogy a korosztalyomban talalom meg a szerelmet, igy inkabb a 10-15 evvel idosebbek kozott neztem szet es mit ad isten, boldogan elek a parommal, akivel lehet beszelgetni.
Az már csak hab a tortán, hogy manapság a fiatalok körében divat az agyhalottsag...
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!