Van esélyem összejönni vele?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel nagyon jó barátok lettünk. Nagyon kedvelem, többet szeretnék tőle, de attól félek, hogy ha elmondom neki, minden kínos lesz.2023. jún. 27. 13:13
1/4 anonim válasza:
Ezt nem "elmondani" kell. Adj jelzéseket. Óvatosan puhatolózz. Figyeld hogy ő hogy reagál egy-egy célzásra, érintésre.
A nyílt, "én többet érzek" típusú vallomások sokkolóan is hathatnak és elveszik az esélyed, ha amúgy lett volna.
2023. jún. 27. 13:19
2/4 anonim válasza:
Ne mondd el egyenlőre, folytasd a barátkozást, bár őszinte leszek és tapasztalatból is mondom, - itt az a nehéz, hogy nem tudjuk ki hány éves és sokszor azt sem , hogy ki milyen nemű a kérdező, de valahol pont ez a lényege az oldalnak , de válaszolni ezért nehezebb is :) Ja, a válaszom :)) : Szóval a csajok ha betesznek a barát kategóriába egy idő után, akkor mar búcsút inthetsz másnak kb.. Tapasztaltam, mert "hudejo beszélgető társ vagyok én is.. :) Szóval egy idő után igenis lépj egy nagyobbat amiatt, amit írtam neked.. :)
2023. jún. 27. 16:13
3/4 anonim válasza:
Nagyon minimális.
2023. jún. 27. 16:24
4/4 anonim válasza:
bedwars
2023. júl. 1. 00:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!