Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért van az hogy egyre...

Miért van az hogy egyre alkalmatlanabb ez az oldal az emberekkel való levelezgetésre privátban?

Figyelt kérdés
Egyre inkább nem ír vissza senki, vagy ha vissza is írnak akkor zárkózottak és bunkók
2023. jún. 24. 10:05
 1/8 anonim válasza:

Pár ok:

Nem azt kapta, amire számított. Idővel rájön, hogy a másik is csak egy egyszerű ember, aki hasonlóan éli az életét, mint ő, vagy

bárki más, így nem érdekes számára. Nehéz, hogy nem látják a felek a másikat. Nincs közös érdeklődés, bár úgy indul. Nem hajttja a kíváncsiság. Ha a felek csak a negatívumokkal közelednek egymás felé (értsd: nekem így-úgy-amúgy rossz az életem), akkor jó, hogy nem akarja senki sem a folytatást.

2023. jún. 24. 10:12
 2/8 anonim válasza:

Pl. mert nem akar levelezgetni.

V. mert nagyon hamar lejön, hogy a másikkal nem érdemes levelezgetni.

2023. jún. 24. 10:28
 3/8 anonim válasza:
A zárkózott és a bunkó igen messze van egymástól, ha neked egy kategória, akkor érthetö, miért nem akarnak veled sokáig kapcsolatban lenni.
2023. jún. 24. 10:46
 4/8 anonim válasza:
Azért, mert nem levelezni járok ide, hanem azért, hogy a kérdéseket és válaszokat olvassam, segítő szándékkal válaszoljak, pont. Csak akkor válaszolok privátra, ha azzal kapcsolatos, amit nyilvánosan írtam. Pl ajánlottam egy terméket, amiről további kérdés van. Főleg a szexuális kategóriában fordul elő, hogy privátokat kapok, pedig csak a kérdésre válaszolok. További mondandóm nincs idegenek számára.
2023. jún. 24. 10:54
 5/8 anonim válasza:
Szerintem sokan végig spammelgetik a csajokat és emiatt már semmit nem vált ki belőlük egy üzenet, nulla kíváncsiságot. De őszintén megmondom én csávóként is beleuntam már a privizgetésbe :D
2023. jún. 24. 11:28
 6/8 anonim válasza:
Mindig van lejjebb
2023. jún. 24. 11:55
 7/8 anonim válasza:

Itt tartunk a sok agymosástól röviden ennyi.

Én is szívesen írogatnék Debrecen környékiekkel.

35f Debrecen

2023. jún. 25. 10:18
 8/8 anonim válasza:
NEm az oldal alkalmatlan, hanem maga az ember, legyen bármelyik korosztályban. Aki nem troll, az álom-és fantiáziavilágban él és vica versa.
2023. jún. 25. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!