Csak én érzem úgy hogy egyre kihaltabb az oldal, egyre kevésbé lehet itt másokkal írogatni?
Nekem is feltűnt.
Pár éve több barátnőm is lett innen.
Amúgy nem csoda, hogy kihalt.
Van néhány jelentgető akik még egy komoly kérdést is trollkodásnak gondolnak, mert velük sose történik semmi érdekes.
Meg is tudom érteni, hogy miért van ez amit írtok.
Ismerkedés kategória egy kész vicc, 3x futottam bele olyanba, hogy lánynak adta ki magát közben pedig napokkal előtte írt privátot egy válaszom miatt ott pedig fiú volt még..
Annyi olyat olvastam már, hogy mennyi randi/kapcsolat született ezen az oldalon, közben pedig a csajok (ha csajok egyáltalán) 3/4-e képtelen a kommunikációra. A maradék pedig eltűnik egy pár nap beszélgetés után, valahogy mindig akkor amikor szóba hozom, hogy cseréljünk képet vagy fussunk össze..
Pontosan a magad fajták üldözik el a nőket erről az oldalról. Itt nem látom, hogy a kérdező vagy valaki írta volna, hogy ismerkedne barátkozna. Ez csak egy szimpla kérdés (szerintem). De ide is be kell nyögni egyből ezt a “csajok írjatok” dolgot, gondolom rettenetesen sokan fognak…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!