Csak én érzem úgy hogy egyre kihaltabb az oldal, egyre kevésbé lehet itt másokkal írogatni?
Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 12:41
11/15 anonim válasza:
Ritkán beszélek itt másokkal, ha mégis akkor mihamarabb el innen, szimplán mert vannak jobb oldalak a kommunikációra. De ha mégis szeretnék ismerkedni, akkor mindig találok egy érdeklődő személyt. Mindkettő nemből.
Én azt vettem észre hogy az oldal túl toxic lett. Annyi a durva, bunkó komment hogy sokszor amiatt lépek le.
2023. márc. 11. 22:29
13/15 anonim válasza:
Igen és folyton azt kérdezem miért nem a 90-es vagy a 80-as években születtem? Akkor még talán volt értelme mindennek ma már.. Mész az utcán és azt is megkérdőjelezed hogy egyáltalán haza jutsz e gond nélkül?
2023. márc. 12. 21:34
14/15 anonim válasza:
Énis egyetértek azzal a 90-es években amit hallok és néztem a tvben akkor tényleg jobb volt minden. Ma már senkiben nem lehet bízni,egyre több a lopás,a hazug szemét ember. Jött a háború, volt a covid emberek haltak meg családok mentek tönkre idegileg. Sokszor énis kérdőjelezem lesz még egyáltalán valaha jobb valami? A 90-es években elment egy nő egy buliba oda ment hozzá egy fickó táncra kérte,beszélgettek,aztán szépen alakúlt ahogy jönni kell. Ma meg elmész mivan, 10 perc múlva csókolóznak majd lefekszenek egymással botrány ez a világ... 18 évesen csak én érzem magam úgy mintha más lennék? Mert én teljesen máshogy látom a dolgokat mint a többi velemegykorú. Én úgy látnám a világot mint régen.. Dehát ez már mit is ér a mai világba..
2023. márc. 12. 21:40
15/15 kokomfitty válasza:
Már megbocsássatok, de ha hivatkoztok a 80-as évekre, hogy jobb volt és akkor nyilván azért lehetett jobb mert az akkori korosztály azt nektek jobban tetszően csinálta.(bizonyos szempontokból azért nagyon nem volt írigylésre méltó, de szerencsére számotokra az már a múlt) A mostani helyzet szerintem is rosszabb, de mivel az előbbiekre hivatkozva ti mondjátok ki, hogy nem így volt tehát azt nem örököltétek ez azt jelenti, hogy ti csináljátok magatoknak. Én eddig úgy hittem, hogy valamiért biztos ez jó nektek, de ha nem, nektek kell jobbá tenni, más ezt nem fogja megtenni.
2023. márc. 18. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!