Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Szoktál-e a világ, az élet...

Szoktál-e a világ, az élet kialakulásán, jövőjén gondolkodni sokat?

Figyelt kérdés

Van-e kedved beszélgetni erről, ha komolyan érdekel?

Ősrobbanás, evolúció, univerzum vége, esetleges új ősrobbanás, idő, körforgás stb.

2023. jún. 23. 20:10
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
igen. :)
2023. jún. 23. 22:30
 12/22 anonim válasza:

Egy biztos, az univerzum egy nagyon érdekes, felfoghatatlan dolog. És sose fogjuk tudni, hogy mekkora, van e vége, ha van mi van azon túl? Mivel a fény is csak addig jutott el amit az ősrobbanás óta meg tudott tenni, max addig lehet ellátni, bár még az sem megy.

Egy másik érdekesség, a van-nincs részecskék. Amikor a semmiből kipattan egy pozitív-negatív részecskepár, majd eltűnnek.

Vagy pl a müonok. Elvileg nem is tudnánk érzékelni őket, mivel nem "élnek" annyinideig hogy elérjék a föld felszínt. De a csavar az, hogy a müonnak máshogy telik az ideje.

Hát beszarás. 🤣

2023. jún. 23. 22:45
 13/22 anonim válasza:
Am Anfang war das Wort
2023. jún. 23. 23:10
 14/22 anonim válasza:
Irónia: Nem soha, csak azokkal a dolgokkal foglalkozom, ami közvetlen érinti a mindennapi praktikus életem, vagy a későbbi jövőm. Így leginkább csak arról beszélek mit láttam a Tiktokon, mi volt a suliban, mi volt a munkában, már megint mit csinált az a mocsok Gizi, mit kéne enni este, stb. Az én világom az ami előttem van, nem ami felettem. Mit érdekel engem az élet értelme, ha nem dolgozok csak ezen gondolkozom felkopik az állam!!! *A normál ember válasza ironikusan...
2023. jún. 24. 01:11
 15/22 A kérdező kommentje:

utolsó

Ja, lehet, ilyen emberekkel nem beszéltem még erről.

2023. jún. 24. 04:53
 16/22 anonim válasza:
Írj, foglalkoztatnak ezek engem is
2023. jún. 24. 07:37
 17/22 anonim válasza:
Hali! Nekem részben ez a szakmám, szóval szívesen beszélek erről a témáról
2023. jún. 24. 08:52
 18/22 anonim válasza:

Ősrobbanás, univerzum vége...

Szerintem az ember közelében sem lesz ezeknek az eseményeknek, van annyira okos, hogy a közeljövőben kiírtsa saját magát ezen a bolygón 😅

2023. jún. 24. 09:37
 19/22 anonim válasza:
#17 Mi a szakmád?
2023. jún. 24. 10:06
 20/22 anonim válasza:
Szinte minden nap meditálok a jól bejáratott meditációs eszközeimmel, de nem szórakoztat ha valaki faggat és csettintésre akar ebbe a tudatállapotba hozni. Nekem az a jó, ha intellektuálisan stimulál a partnerségével, nem pedig kifoszt lelkileg.
2023. jún. 24. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!