Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valakinek van kedve ismerkedni...

Valakinek van kedve ismerkedni velem?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek.

Csak egy jó beszélgetőpartnert keresek, hogy ne legyenek olyan unalmasak a napjaim. Egy olyan lányt aki el tudna képzelni a jövőben többet is barátságnál, viszont nem várja el azt, hogy egyből a lényegre térjünk.

Lehet csak a rossz tapasztalatok beszélnek belőlem, de eddig mindig úgy jártam, hogy amíg én nyugiba' elbeszélgettem egy lánnyal, próbáltam megismerni őt, addig jött egy faszagyerek aki első talin letaperolta, megcsókolta, én meg offolva lettem...

Szóval ja, olyat keresek aki türelmes és hosszú távú kapcsolatot keres.

A kor az mindegy kb.

2023. jún. 17. 08:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Sajna ilyesmire nincsen időm. Kamionsofőr vagyok, csak a hétvégéim szabadok.

Arra gondoltam hogy eljárnék szórakozni, csak nincs kivel. Egyedül meg fura lenne elmenni, nem?

2023. jún. 17. 12:02
 12/17 anonim válasza:
Mit szeretsz csinálni? Lehet túrázás, faragás, színházba járás, valami újnak a megtanulása, olvasás, stb
2023. jún. 17. 12:06
 13/17 anonim válasza:
4-es vagyok. Igen a hobbi jó ötlet és vannak is hobbijaim, több is. A gond az hogy a korosztályomból senkit se érdekel manapság ezek a hobbik.
2023. jún. 17. 12:20
 14/17 anonim válasza:

Az a baj, hogy te túl rendesnek tűnsz, ehhez a világhoz.

Egyedül ez lehet a veszted.

2023. jún. 17. 12:30
 15/17 anonim válasza:

Van olyan sofőr állás is ahol 1 hetet dolgozol és 1 hetet pedig otthon vagy,minden csak megbeszélés alapja.

Nyilván kevesebb a fizu,de valamit valamiért.

Belföldön nyilván erre kisebb az esély, de azzal nem vesztes semmit ha érdeklődsz különböző cégeknél.

Nagyobb cégeknél beugrós is tudnál lenni, ha valaki el megy szabira 1 hétre akkor be ugrasz helyett, majd 1 hét pihi és újra be ugrasz más helyett mert szabira általában mindig mennek az emberek.

Napi hazajárós munkát is kereshetsz ami már jobban élhető.

2023. jún. 17. 14:25
 16/17 anonim válasza:
Ne itt ismerkedj. Tele van autistávl és mentális beteggel. Ha vki azt írja ő lány, valószínű egy 50-es alkoholista f@szival dumálsz
2023. jún. 17. 23:59
 17/17 anonim válasza:
írhatsz
2023. jún. 19. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!