Valakinek van kedve ismerkedni velem?
20 éves fiú vagyok. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek.
Csak egy jó beszélgetőpartnert keresek, hogy ne legyenek olyan unalmasak a napjaim. Egy olyan lányt aki el tudna képzelni a jövőben többet is barátságnál, viszont nem várja el azt, hogy egyből a lényegre térjünk.
Lehet csak a rossz tapasztalatok beszélnek belőlem, de eddig mindig úgy jártam, hogy amíg én nyugiba' elbeszélgettem egy lánnyal, próbáltam megismerni őt, addig jött egy faszagyerek aki első talin letaperolta, megcsókolta, én meg offolva lettem...
Szóval ja, olyat keresek aki türelmes és hosszú távú kapcsolatot keres.
A kor az mindegy kb.
Amúgy igen, ezen gondolkodtam, hogy még kéne változnom.
Úgy látom hogy esélytelen érzelmek alapján ismerkedni.
Ezek a kukigyerekek lesznek majd később azok akik nem fogják érdekelni a csajokat.
20 éves vagy. Építs karriert, valósíts meg célokat. Epítsd fel az egzisztenciád. Ne pazarold a csajokra az energiád. És pláne ne gondold hogy ilyen mesébe illő hosszú beszélgetős dologgal fogsz becsajozni. Persze ámíthatod magad, de azzal nem leszel előrébb.
Neem amúgy, azt veszem észre, hogy azt a szeretet keresném egy kapcsolatban, amit kiskoromban nem kaptam meg. És ez így nagyon nem oké. Érthető hogy ez nem vonzza az embereket, senkinek sem hiányzik egy érzelmi roncs az életébe.
Nem tudom erre miért csak most jöttem rá. Bennem van a hiba, nem mindenki másban.
Csak meg kell tanulnom helyén kezelni a dolgokat.
Legalábbis most így látom.🤷♂️
#8 Mit tudsz ajánlani?
Komolyan kérdezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!