Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valakinek van kedve ismerkedni...

Valakinek van kedve ismerkedni velem?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek.

Csak egy jó beszélgetőpartnert keresek, hogy ne legyenek olyan unalmasak a napjaim. Egy olyan lányt aki el tudna képzelni a jövőben többet is barátságnál, viszont nem várja el azt, hogy egyből a lényegre térjünk.

Lehet csak a rossz tapasztalatok beszélnek belőlem, de eddig mindig úgy jártam, hogy amíg én nyugiba' elbeszélgettem egy lánnyal, próbáltam megismerni őt, addig jött egy faszagyerek aki első talin letaperolta, megcsókolta, én meg offolva lettem...

Szóval ja, olyat keresek aki türelmes és hosszú távú kapcsolatot keres.

A kor az mindegy kb.

2023. jún. 17. 08:00
1 2
 1/17 anonim válasza:
Majd pár év múlva, mikor már 10x összetörték a szívüket, lesz esélyed a korosztályodnál, ha te nem vagy olyan “faszagyerek”
2023. jún. 17. 08:28
 2/17 A kérdező kommentje:

Amúgy igen, ezen gondolkodtam, hogy még kéne változnom.

Úgy látom hogy esélytelen érzelmek alapján ismerkedni.

2023. jún. 17. 08:30
 3/17 Camorri válasza:

Ezek a kukigyerekek lesznek majd később azok akik nem fogják érdekelni a csajokat.

20 éves vagy. Építs karriert, valósíts meg célokat. Epítsd fel az egzisztenciád. Ne pazarold a csajokra az energiád. És pláne ne gondold hogy ilyen mesébe illő hosszú beszélgetős dologgal fogsz becsajozni. Persze ámíthatod magad, de azzal nem leszel előrébb.

2023. jún. 17. 09:10
 4/17 anonim válasza:
Ugyanebben a szituban vagyok. Szintén 20 éves srác vagyok. Engedd el szerintem😆 nincs igény arra hogy szeress. Talán ahogy az első is mondta, később jön el a mi időnk. Én jelenleg azon "dolgozok" hogy megszokjam a magányt és képes legyek egyedül is boldogulni. Szóval a tanulásba és a munkába menekülök, legalább karrierem legyen. Elengedtem én már ezt a társkeresősdit.
2023. jún. 17. 10:13
 5/17 A kérdező kommentje:

Neem amúgy, azt veszem észre, hogy azt a szeretet keresném egy kapcsolatban, amit kiskoromban nem kaptam meg. És ez így nagyon nem oké. Érthető hogy ez nem vonzza az embereket, senkinek sem hiányzik egy érzelmi roncs az életébe.

Nem tudom erre miért csak most jöttem rá. Bennem van a hiba, nem mindenki másban.

Csak meg kell tanulnom helyén kezelni a dolgokat.

Legalábbis most így látom.🤷‍♂️

2023. jún. 17. 11:32
 6/17 A kérdező kommentje:
Én boldogulok egyedül is, nem az, csak jobb volna ha lenne mellettem valaki.
2023. jún. 17. 11:33
 7/17 anonim válasza:
4-es vagyok. Igen ezt megértem. Ugyanebben a cipőben járok. Elvagyok, élem az életem, de jó lenne ha valaki ott teremne mellettem és kihúzna a gödörből. De ugyanakkor tudom hogy erre várhatok akármeddig, ilyen csak a mesékben van, senkit nem érdekel hogy mi van veled/velünk és ez persze így van rendjén. Mindenkinek megvan a saját baja
2023. jún. 17. 11:52
 8/17 anonim válasza:
Mindkettőtöknek kéne csinálni valami újat, pl valanilyen hobbit
2023. jún. 17. 11:57
 9/17 A kérdező kommentje:

#8 Mit tudsz ajánlani?

Komolyan kérdezem

2023. jún. 17. 11:59
 10/17 Camorri válasza:
Én harcművészetet. Nagyon jól rendbe tett engem is
2023. jún. 17. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!