Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Apakomplexusos fiatalok, van...

Apakomplexusos fiatalok, van kedvetek beszélgetni róla? Kíváncsi vagyok, hogyan alakult ki ez ki nálatok. Milyen volt a szülői és társadalmi környezet, ami miatt ilyenek lettetek?

Figyelt kérdés
Trollok, "megmondóemberek", erkölcscsőszök véleményére nem vagyok kíváncsi. Az értelmes véleményeket viszont megköszönöm! Köszi a megértést!

2023. jún. 11. 14:21
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Hát nekem trauma miatt 😂 még jó hogy anyámmal élek
2023. júl. 30. 22:02
 12/21 anonim válasza:
Nekem az a tippem, hogy az apai figyelem, szeretet hiánya vezet ide. Az ebből eredő megfelelési kényszer miatti szorongás. De ez így nagyon ki van sarkítva. Komplexebb ennél az egész és egyénenként is változó a kiváltó ok. Mivel nem tudatos, így nem is valószínű, hogy meg tudja indokolni egy ilyen problémával küzdő nő.
2023. aug. 25. 13:25
 13/21 anonim válasza:

Nekem nem volt jó kapcsolatom vele, sok vita tinédzserkorban stb. Nem volt ölelkezés, érintkezés. Nehéz volt kifejezni az érzelmeinket egymás felé.

21/f

2023. dec. 3. 17:28
 14/21 anonim válasza:

[link]

Ez ugrott be. :D

2023. dec. 5. 23:50
 15/21 anonim válasza:

Nem tudom apakomplexus-e, ha 12 évvel idősebb férfivel élek együtt. Már kis kamasz koromban is a felnőtt férfiak érdekeltek, a velem egyidősek soha. Illetve most 40 évesen, ha nem lenne párom, akkor esetleg már nyitottabb lennék a korosztályomra vagy akár fiatalabbakra is.

Apám alkoholista volt és érzelmileg meglehetősen zárkózott. Nem tudom van-e ennek köze hozzá.

jan. 10. 20:48
 16/21 anonim válasza:

Engem is mindig is az idősebb férfiak fogtak meg. Egész fiatalon, 16 évesen is már volt hogy bő negyvenes férfi. Aztán később volt még idősebb is aki felkeltette az érdeklődésem. Viszont nekem nem volt semmi problémám az édesapámmal való kapcsolatomban.

jan. 11. 19:46
 17/21 anonim válasza:
15-ös vagyok. Szerintem nincs is ezzel semmi probléma. Egy idősebb férfi már sokkal tapasztaltabb és megbízható. Mi 17 éve együtt vagyunk már.
jan. 11. 20:49
 18/21 anonim válasza:
Nálam apai "hiány" miatt alakult ki.teljes mértékben szinte kimaradt az életemből.Néha jelen volt de az szinte semmi se volt.Meghát a másik hogy az idősebb férfiak érettebbek(persze vannak kivételek is)
jan. 19. 21:31
 19/21 anonim válasza:

Apám alkoholista volt és érzelmileg teljesen elérhetetlen, pokollá tette a gyerekkoromat. Minden nyarat ha tehettem a nagyszüleimnél töltöttem egy másik országban, addig sem kell otthon lennem.

Később elváltak a szüleim és elköltözött tőlünk, de miatta úgy megutáltam a kisvárost ahol éltem, hogy 19 évesen (alapvetően egyetem miatt, de nyilván más is rájátszott) elmenekültem otthonról és egyedül elköltöztem egy másik városba.

Anyukám egy tündér, támogat mindenben, de apám annyira megkeserítette az életem, hogy egyedül akartam élni és mindent magam mögött hagyni.

Most egy 20 évvel idősebb férfi a párom és boldog vagyok.

ápr. 7. 09:33
 20/21 anonim válasza:

Nem tudom hogy apakomplexus-e ha valaki az idősebb férfiakat kedveli. Nem biztos, lehet ez normális is.

Igaz én személyesen 40 feletti férfiként még nem találkoztam ilyen lánnyal/nővel.

ápr. 15. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!