Vannak itt metal-t kedvelő emberek?
Figyelt kérdés
Főleg itt az extrémebb irányokra gondolok ezalatt, de persze nem csak ez lenne a mérvadó. Azt vettem észre, hogy itt, meg máshol is volt már egy pár ezzel kapcsolatos kérdés, meg poszt, de egy idő után elhalványult az érdeklődés. Hátha most nem így lenne.2023. jún. 5. 12:27
1/13 anonim válasza:
én szeretem a metalt, bár az öltözékemen nem látszik, ha gondolod írj
2023. jún. 5. 13:10
2/13 BeefEater válasza:
Itt vagyok például én.
Általában black/death, néha folk/fun.
Mi a kérdés?
2023. jún. 5. 13:37
4/13 anonim válasza:
Vagyok. :)
2023. jún. 5. 14:04
5/13 anonim válasza:
Nem tudom, mit értesz extrémebb irányok alatt, de, ha ugyan arra gondolunk, az nekem már kicsit sok.
Itt a kedvencem: https://www.youtube.com/watch?v=m02W2kYSwYE
Általában az ennél "extrémebb" számok között, szinte semmi hallgathatót nem szoktam találni.
2023. jún. 5. 14:34
6/13 anonim válasza:
írt valakinek?
2023. jún. 5. 14:36
7/13 A kérdező kommentje:
Írtam mindenkinek üzenet, és jó, hogy már ennyien válaszoltatok a kérdés alá. Nincs bajom a nagyobb nevű bandákkal, de szerintem az mindenképpen előnyös, ha valaki nem csak rájuk támaszkodik, hanem kialakít egy saját egyéni zenei ízlést magának.
2023. jún. 5. 14:52
8/13 anonim válasza:
Há pörsze tezsvírem, én kedvelem a fímet
2023. jún. 5. 15:02
9/13 anonim válasza:
Főleg progressive/post/alternative vonalat kedvelem, de vannak kivételek.
2023. jún. 5. 17:49
10/13 Camorri válasza:
theGazettE egyértelműen szuper! De rég hallgattam már!
Apropó én is itt vagyok. Én sokat szeretek bár inkább az ismertek közül. Ha valakinek van kedve írjon. Szívesen beszélgetek
2023. jún. 5. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!