Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt black metalt...

Vannak itt black metalt kedvelő emberek?

Figyelt kérdés

Az alap kérdés kibővítve; Vannak itt olyan black metalt kedvelő emberek, akik szívesen beszélgetnek a témáról, vesézgetik azt?

Alapjáraton sincs nagyon társaságom, főleg nem olyan, akivel ugyanazt a zenét kedveljük. (black metal) már egy pár helyen próbálkoztam ilyen célból ismerkedni,(baráti alapon) de néhány üzenet váltás után mindig rájöttem, hogy nem az adott illető lesz az én emberem. Olyanokat részesítek előnyben, akik szivesen boncolgatják a témát, igényeik a mélyebb, nem felszínes/sablon beszélgetés, tudnak érvelni, ha esetleg nem értenénk egyet.. persze ezek a korlátok a BM műfajról folytatott beszélgetésekre vonatkoztak első sorban, de alapjáraton is igaz. Tisztában vagyok vele, hogy az ilyen 'hírdetésekre' is megvannak a külön platformok, de elkeseredettségemben ezt a helyet láttam a legjobbnak, ahol az emberek fejtegetik a válaszaikat, bővítenek, érvelnek..:)

18/L!

2023. ápr. 25. 22:34
 1/8 anonim válasza:
Jelen. 33/F
2023. ápr. 25. 23:45
 2/8 anonim válasza:
Én más metal műfajokat jobban szeretek, de van 1-2 black metal együttes is, akiket szeretek.
2023. ápr. 26. 00:49
 3/8 anonim válasza:
#1 te meg buta vagy, mert azt hiszed a BM megáll Vargnál :D
2023. ápr. 26. 02:08
 4/8 anonim válasza:
Vargnál kezdődik és ér is véget. Nem az 1es vagyok
2023. ápr. 26. 03:46
 5/8 anonim válasza:

Hogy Varg lenne az alfa és az omega? Kétségtelen, hogy nagy hatással volt a BM színtérre, de hál'istennek nem jelent egyet a black metallal.

Mielőtt bárkinek az akaródzna lejönni, hogy csakazértis ellene vagyok, megvan az első négy lemeze.

2023. ápr. 26. 06:59
 6/8 A kérdező kommentje:
#1-nek csak annyit hogy; Burzum és Varg nem ugyanaz. Más az ha valakit elismersz zeneileg, vagy hogy egyetértesz az eszméjével:) Amúgy meg.. hol enlítettem én meg őt? Mert ha jól látom sehol. Hamar kibuggyant az értelmiség, gratulálok
2023. ápr. 26. 07:04
 7/8 anonim válasza:
Fb Rocker barát és társkereső csopiban szoktam ilyen embereket látni, posztokat olvasni. Szerintem érdemes lenne csatlakoznod, hátha megtalálod a valakidet, aki szívesen boncol veled ilyen témákat. (:
2023. ápr. 26. 14:37
 8/8 anonim válasza:
Kedvelem a black metált. F/34
2023. ápr. 29. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!