Vannak itt black metalt kedvelő emberek?
Az alap kérdés kibővítve; Vannak itt olyan black metalt kedvelő emberek, akik szívesen beszélgetnek a témáról, vesézgetik azt?
Alapjáraton sincs nagyon társaságom, főleg nem olyan, akivel ugyanazt a zenét kedveljük. (black metal) már egy pár helyen próbálkoztam ilyen célból ismerkedni,(baráti alapon) de néhány üzenet váltás után mindig rájöttem, hogy nem az adott illető lesz az én emberem. Olyanokat részesítek előnyben, akik szivesen boncolgatják a témát, igényeik a mélyebb, nem felszínes/sablon beszélgetés, tudnak érvelni, ha esetleg nem értenénk egyet.. persze ezek a korlátok a BM műfajról folytatott beszélgetésekre vonatkoztak első sorban, de alapjáraton is igaz. Tisztában vagyok vele, hogy az ilyen 'hírdetésekre' is megvannak a külön platformok, de elkeseredettségemben ezt a helyet láttam a legjobbnak, ahol az emberek fejtegetik a válaszaikat, bővítenek, érvelnek..:)
18/L!
Hogy Varg lenne az alfa és az omega? Kétségtelen, hogy nagy hatással volt a BM színtérre, de hál'istennek nem jelent egyet a black metallal.
Mielőtt bárkinek az akaródzna lejönni, hogy csakazértis ellene vagyok, megvan az első négy lemeze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!