Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Kit érdekelne összeismerkedés,...

Kit érdekelne összeismerkedés, kommunikáció, valamennyi kapcsolattartás utáni közös nyaralás?

Figyelt kérdés

Helyet, formát, időtartamot, dátumot, létszámot megbeszéljük. De ez a rész már inkább privátban sztem.

Hetero 51F (értelmiségi:).

2023. máj. 29. 11:33
1 2
 1/12 anonim válasza:
Az a heteró mennyire komolyan vehető? 45F
2023. máj. 29. 13:41
 2/12 anonim válasza:
Innen toboroznál hozzá több embert is?
2023. máj. 29. 13:42
 3/12 A kérdező kommentje:

1: a nem komoly hetero, az nem hetero.

2: mint írtam; a létszám is az egyik alaptéma. Az lesz, ami kötetlen módon kialakul, ha kialakul bármi :D.

2023. máj. 29. 13:49
 4/12 anonim válasza:

Alapvetően az ötlet nem rossz, csak az a baj ezzel, hogy egy tényleg full heteró férfi inkább női társasággal érzi jól magát.

Hazudhat az ember önmagának, hogy hú de jó lesz, hú de klassz lesz, de nem lessz az

Én is elgondolkodtam már azon, hogy ha nő nem jön össze, akkor talán megpróbálok barátokat szerezni, velük programokat csinálni, időt tölteni.

Aztán rájöttem, hogy fölösleges, mert ezzel csak becsapom magam.

57f.

2023. máj. 30. 21:30
 5/12 anonim válasza:
Sehol nem szerepel, hogy férfiakra vonatkozik a kérdés:)
2023. máj. 31. 11:54
 6/12 anonim válasza:
Persze minden álmom egy 51 éves papával nyaralni.....miafaxom ez a kérdés
2023. máj. 31. 16:41
 7/12 anonim válasza:

Ez már nekem is eszembe jutott, aztán utána rögtön az is, hogy sajnos már csak lélekben vagyok egyetemista és nem 1994 van.

Illetve dehogy csak lélekben, anyagilag is, per pillanat a hazai vadkempingezés a leginkább hozzám illő ajánlat kiflivel és macisajttal. :D

48N (értelmiségi)

2023. máj. 31. 20:38
 8/12 anonim válasza:

7: éppen ezért jó, ha valaki képes kifejezni magát, hogy mi tud megengedni magának; nemcsak millennial módon fikázni, mert azt hiszi minden róla szól, közben meg nem érdekel senkit a nyomorult létezése sem :).

Nincs gond a vadkempinggel, ha arra van lehetőség.

(Lehet fikázni a válaszom, hogy az "illegális", fotelutazok es millleniálok 😆, megengedem nektek.)

2023. jún. 1. 08:56
 9/12 anonim válasza:
Mi az a millenial??
2023. jún. 1. 08:59
 10/12 anonim válasza:

Egy éjszaka bárhol megengedett.

2023. jún. 1. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!