Lányok, mit szólnátok, ha egy fiú így állítana oda hozzátok?
Rendőrjelmezben, és azt mondaná, hogy letartóztat benneteket, mert bűncselekmény ilyen csinosnak lenni.
Testre sportos, arcra átlagos 20 éves srác.
6,8: de zavarna titeket, vagy beszélgetnétek picit, esetleg egy meghívást kávéra elfogadnátok?
Aki 2 és fél sor után lehülyézett, annak köszi, tényleg nem egymást keressük. Tudok teljesen komoly is lenni, de szerintem nem kell mindenhez ecetsavanyúan viszonyulni az életben. Ha ezt a szituációt egy lány viccesen tudja kezelni, az nekem szimpatikus.
A 11-es fickó meg tényleg nem tudom, mit keres itt, hacsak nem konkurenciát felmérni, ötletet lopni, vagy hozzászólásban nyalizna a magukat túl komolyan vevő banyáknak, privát reményében. Nem nagy nyeremény, vigye őket.
#10 ""de persze a nők a besavanyodottak, véletlenül se te vagy szánalmas...""
Aha, aha, és ti nőként mit tesztek férfiakért hogy ne legyetek unalmasak?
Mivel keresitek őket? Hm?
Na látod. 😉😜
#14 legalább egyesek próbálkoznak, és próbálnak kreatívak lenni, nem ülnek a seggükön és várják csodát mint ti nők. ;)
Ha oda menne egy lány fiúhoz le szólítani, bármilyen gáz szöveggel, tuti biztos lehetsz benne hogy a fiú inkább kedves lesz, és nem olyanok mint ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!