Valaki aki képes a bohócokat komolyan venni?
Ezt az alkategóriát választottam, mert igazából nem barátkozni szeretnék. Nem az a célom ezzel a "kérdéssel", aztán meglátjuk.
Idk ki olvassa, ha érdekli végig megy rajta ha nem bye.
Szóval rövid backstory: Mostanában elég traumatikus dolgok történtek és történnek velem. Kinek mi számít annak, nekem, aki éli az átlagos gimnazista életét, az. És ez nem olyan amivel képes vagyok egyedül megbirkózni. Szóval elkezdtem a barátaimnak mesélni róla. Először kaptam egy jogos kérdést, viszont hiába, nem segített, sőt, rosszabb lett tőle az akkori hangulatom.
Hogy a céljára térjek ennek itt: Én vagyok a társaságom, barátaim, ismerőseim között a bohóc. Tényleg. Én viccelek el sok dolgot, mondom a legnagyobb baromságot. Ezért mikor ilyenről lenne szó, nem érzem hogy aggódnának, érdekelné őket.
Nem vagyok egy lelkizős ember, sőt, inkább az ellentétét mondták. Most se tudom magam úgy kifejezni ahogy akarom. De az érzéseket érezni kell, nem szavakba önteni. Nem is az a cél ezzel a sok szóval hogy átérezd.
So-so egy olyan olyan embert keresek aki képes komolyan venni, nem lép le ( az emberek 100%-a akarja ezt, fogadd el) és képes túllépni a szokásos válaszokon. Kölcsönös lelkiszemetesláda? Hmm...ez nem hangzik túl bíztatóan, főleg mert gyorsan megtelek. És nem vagyok a lelkizés nagy fanja, de foglalkozok annyira a másikkal hogy elolvasom és próbálok segíteni ahogy tudok.
Mint írtam gimnazista, így a felnőtt lelki problémákkal, kihívásokkal nem tudok mit kezdeni, max. általános dolgokat írni rá. ( aka te se legyél 25+)
Nincs kedvem és nincs is miről írnom, ha ennyi elég feel free to drop a DM.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!