Vannak itt olyanok akik szeretnének megtanulni görögül vagy tudnak is görögül, szeretik a görög zenéket?
Figyelt kérdés
2023. máj. 23. 22:48
1/10 anonim válasza:
A testem olyan mint egy görög istennek az nem elég?
2023. máj. 23. 23:12
2/10 anonim válasza:
Én szeretem a görög zenéket de eszem ágában sincs ezért megtanulni görögül.
2023. máj. 23. 23:31
3/10 anonim válasza:
Oda vagyok a görög gíroszért.
2023. máj. 24. 00:20
4/10 anonim válasza:
nagyon nehéz , még az ábécé se egyszerű, a szavak kiejtése meg szinte lehetetlen
2023. máj. 24. 00:35
5/10 anonim válasza:
igen, anyukám görögmániás nagyon zene tánc utazás stb minden
2023. máj. 24. 06:06
6/10 anonim válasza:
#4 ha valaha foglalkoztál volna vele,akkor tudnad, hogy nem több a nehézség a kiejtésben, mint a többi idegen nyelv esetén.
Kérdező, évekkel ezelőtt tanultam nyelviskolában újgörögöt, imádtam, de sajnos időhiány miatt abba kellett hagynom.
2023. máj. 24. 06:47
7/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, főleg hogy ilyen különleges abc-jük van. Szeretnék megtanulni, még ha csak alapszinten is
24F
2023. máj. 24. 18:52
8/10 anonim válasza:
Én az ógöröggel foglalkozgatok főleg és próbálom olvasgatni az Újszövetséget eredetiben. Az újgöröggel is elkezdtem foglalkozni, eléggé az elején vagyok, de tetszik.
2023. máj. 24. 20:24
9/10 A kérdező kommentje:
#2: Tényleg? De jó. :D Persze, megértem, igazából úgy gondoltam hogy legalább az egyik.
#4: Biztos nem könnyű, de nekem a kiejtés pont nem tűnik annyira nehéznek.
#5: De jó. :)
#6: Amúgy szerintem se nehéz annyira a kiejtése. Komolyan? Jaj, de jó.
#7: Nekem is egyébként, én is szeretnék megtanulni görögül. :)
#8: Hűha, nem semmi :D
2023. jún. 16. 01:31
10/10 anonim válasza:
8. vagyok. Hát azért nem akkora dolog. De egészen érdekes egy kis ógörög alap után az újgöröggel foglalkozni. A kiejtés más. Látom, hogy a szavak fele hasonló a két nyelvállapotban, a másik fele teljesen más. A Duolingón az elejéből jó pár leckét megcsináltam. A főnév többes száma is volt már, de még nem egyértelmű nekem a szabály.
2023. jún. 17. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!