Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Felidegesítenétek magatokat ezen?

Felidegesítenétek magatokat ezen?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám,aki minidg mutogatja,hogy milyen nővel fog most randizni,én erre nem nagyon szoktam semmit mondani,mert a legtöbb bottal nem piszkálnám meg kategória. Meg mindig mondogat 1-2 nőt a munkahelyről,én meg mindig mondom neki,hogy hagyjàl màr velük,mert én szerintem csúnyàk,legalábbis nekem nem tetszenek. és erre mindig jön a vàlasz,hogy miért top modellt akarsz?ő megmondta,hogy neki mindegy,csak p*na legyen. amúgy jól elbeszélgetek vele,de ha felhozza ezt a témát,mindig felidegesít,mert teljesen más a véleményünk ebben a témàban,és nem is szeretek nőkről beszélgetni nagyon senkivel,mert az összes ilyen,hogy mindegy csak p*na legyen. ti hogy reagálnàtok erre?elengednétek a fületek mellett?
2023. ápr. 30. 03:44
 1/8 anonim válasza:

Férfiaknak szól-e a kérdés?

A nőket egyáltalán nem lenne szabad érzéketlenül TÁRGYIASÍTANI(!) mert az a torz értékrend jele. Antiszociális magatartásnak hívjuk.

Igencsak furcsa körülményei lehettek gyerekkorában, ha az ellenkező neműektől vár egy bizonyos fajta "megváltást".

2023. ápr. 30. 05:12
 2/8 anonim válasza:

Éppen tegnap beszélgettem a közel 67 éves párommal, hogy HOGYAN NE(!) közelítsen egy nőhöz. (Aki teljesen ismeretlen a számára, ahhoz.)

Minden nőt szeret ölelgetni. Hatalmas Szíve-Lelke van. (Én főnyereménynek érzem bizonyos szempontból.)

Nyilván nem tökéletes a mi kapcsolatunk sem. De a mai egyre inkább elmagányosodó világban örüljünk, ha egyáltalán... szóval, na.

1-es voltam.

Máig megőrizte ártatlannak tűnő Gyermeki Lelkületét.

2023. ápr. 30. 05:16
 3/8 anonim válasza:

Mármint TÚLZÁS(!) azt állítanom, hogy "minden nőt".

Szeret megérinteni másokat - legalább a vállukon. Engem is oldalba bökdösött féloldalasan, játékból. Aztán összejöttünk apránként.

2023. ápr. 30. 05:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Mindenki vèleményére kíváncsi vagyok,legfőkèpp azér,mert már kezdem én furcsàn érezni magam,hogy nem olyan a gondolkodásom,mint a velem együtt dolgozó férfiak 99%-ànak,hogy mindegy csak p*na legyen. Akkor is sokszor csak nevetek magamban,amikor arról beszélnek,hogy hogy medugnàk ezt meg azt a nőt,közben egy szebb nő meg szóba se àllna velük. Meg mindig azzal jönnek,hogy miért nincs baràtnőd,izmos vagy meg jóképű. Én màr úgy vagyok vele,hogy nem fogok magyaràzkodni senkinek,mert nem értik meg,hogy nekem kell valami hogy megfogjon egy lànyba,nem elég csak a kinézet,ha nem fog meg benne valami,akkor nem fogom csak a kinézete miatt meg*ugni,ha lenne rà esélyem,ha nem. vannak még olyan férfiak itt,akik gyűlölik ha szóba jön a nő tèma munkahelyen,legfőkèpp azért, mert nem egyezik a véleményünk,és nevetségesnek tartom,hogy alkoholista,fogatlan,meg elhízott,àpolatlan férfiak beszélnek a nőkröl,úgy hogy egy normális szóba se àllna velük.
2023. ápr. 30. 05:35
 5/8 anonim válasza:

A párkapcsolatok cseppet sem a szórakoztatóipar kategóriájába tartoznak.

Ismétlem: a nők nem szeretik, ha TÁRGYIASÍTJÁK(!) őket. A párkapcsolatok nem csak és kizárólag két Emberéletről szólnak.

Ha még nem is fogan meg egy kis Magzat - de már valamilyen formában megjelenik egy pár gondolatában - SZENTSÉGTÖRÉS(!) játszani mások érzéseivel.

2023. ápr. 30. 05:41
 6/8 Noren1989 válasza:
Nem, nem b@sznàm fel magam. Vannak alja parasztok mindenütt.
2023. ápr. 30. 07:58
 7/8 anonim válasza:

Nálam van ilyen kolléga. Pontosabban beosztottam. Amikor épp nincs meló, permanens azt hallgatom, hogy kivel hogyan b*szott/fog b*szni, vagy kit akar megb*szni ott helyben.

Leginkább elengedem a a fülem mellett. Annyi más dolog van, amire szellemi erőforrást kell fordítani, nem pazarlom a készletet egy szexorientált éretlen hülyegyerekre.

2023. ápr. 30. 09:04
 8/8 anonim válasza:
Nincs szabad energiám ilyenekkel foglalkozni. Ellenszenves egy ennyire szexorientált szerencsétlen ember, de nem vennék róla tudomást. Ha az orrom alá tolja, annyit mondok "aha" azt csinálom a dolgomat tovább.
2023. máj. 1. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!