Felidegesítenétek magatokat ezen?
Férfiaknak szól-e a kérdés?
A nőket egyáltalán nem lenne szabad érzéketlenül TÁRGYIASÍTANI(!) mert az a torz értékrend jele. Antiszociális magatartásnak hívjuk.
Igencsak furcsa körülményei lehettek gyerekkorában, ha az ellenkező neműektől vár egy bizonyos fajta "megváltást".
Éppen tegnap beszélgettem a közel 67 éves párommal, hogy HOGYAN NE(!) közelítsen egy nőhöz. (Aki teljesen ismeretlen a számára, ahhoz.)
Minden nőt szeret ölelgetni. Hatalmas Szíve-Lelke van. (Én főnyereménynek érzem bizonyos szempontból.)
Nyilván nem tökéletes a mi kapcsolatunk sem. De a mai egyre inkább elmagányosodó világban örüljünk, ha egyáltalán... szóval, na.
1-es voltam.
Máig megőrizte ártatlannak tűnő Gyermeki Lelkületét.
Mármint TÚLZÁS(!) azt állítanom, hogy "minden nőt".
Szeret megérinteni másokat - legalább a vállukon. Engem is oldalba bökdösött féloldalasan, játékból. Aztán összejöttünk apránként.
A párkapcsolatok cseppet sem a szórakoztatóipar kategóriájába tartoznak.
Ismétlem: a nők nem szeretik, ha TÁRGYIASÍTJÁK(!) őket. A párkapcsolatok nem csak és kizárólag két Emberéletről szólnak.
Ha még nem is fogan meg egy kis Magzat - de már valamilyen formában megjelenik egy pár gondolatában - SZENTSÉGTÖRÉS(!) játszani mások érzéseivel.
Nálam van ilyen kolléga. Pontosabban beosztottam. Amikor épp nincs meló, permanens azt hallgatom, hogy kivel hogyan b*szott/fog b*szni, vagy kit akar megb*szni ott helyben.
Leginkább elengedem a a fülem mellett. Annyi más dolog van, amire szellemi erőforrást kell fordítani, nem pazarlom a készletet egy szexorientált éretlen hülyegyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!