Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Fiatal, jóképű, huszonéves...

Fiatal, jóképű, huszonéves férfiként hol ismerkedhetek MILFekkel?

Figyelt kérdés

Olyan 35 feletti nők érdekelnek, akikkel megvan a kölcsönös vonzalom, stb...

182 centi vagyok, 75kg, stb, stb, és ismerőseim szerint jóképű. Van most is egy korombeli, aki csinos meg minden és össze akar jönni velem, de engem az idősebb nők mozgatnak meg, vannak itt ilyenek? Illetve ha nem, merrefelé nézelődjek?

2023. ápr. 29. 21:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#10 Kisalföld és Budapest környéke ahova rendszeresen járok
2023. ápr. 30. 11:42
 12/16 A kérdező kommentje:
És 22
2023. ápr. 30. 11:42
 13/16 anonim válasza:
Kérdező: Nyugat-Dunántúl 49N
2023. ápr. 30. 14:34
 14/16 anonim válasza:

Az előző milfemet (45) egy társkeresőn ismertem meg /talán Badoo?/ 1 évig jártunk össze.

A mostanit (48) pedig az eropolison, vele 1.5eve van rendszeres közös időtöltésem.

Remélem segített.

34/F

2023. ápr. 30. 17:03
 15/16 A kérdező kommentje:

#14 örülök a sikerednek :)

badoon azt hittem már senki nincs fent, régebben tinderen is próbálkoztam, de nem volt ott senki, legalábbis idősebb nő aki fiatalabbat keresett volna

2023. ápr. 30. 18:27
 16/16 anonim válasza:

Legyél kicsit bátrabb és flörtölj ha van lehetőség, ha tényleh tetcik, könnyen bókolhatsz, szeretik.

És ha nyitottak akkor lessz válasz és reakció is. En csempésztem kedves szöveggel cetlit táskába, kabátzsebbe. Tettem szélvédőre vagy mondram meg a frankót szemtől szemben. Sokszor előfordult ,h valós szábdék nélkük csak udvariasságból bókoltam mert adta a szitu és jobban bejött mint egy direkt udvarlási szándékkal elsütött bók. Nekem a neten nincs sikerem mert szóban és fotón jó első benyomást tenni nehezebb mint jó illatúan, kedves hangon, szemébe nézve. És te sem csalódsz akkorát mint egy fotón milf élőben meg mature.

2023. máj. 11. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!