Honnan tudhatjuk, hogy a szerelem érzésébe vagyunk szerelmesek?
Én egy eléggé realista ember vagyok aki mindig a feje után megy, de még számomra is nehéz néha erre válaszolni:D
Nekem az évek során az vált be, hogy ismerkedés közben mindenről is!! beszélgettünk, meg igyekeztem olyan randikat csinálni, amik leszimulálnak olyan dolgokat, amit amúgy is szeretnék sokat csinálni a párommal (szóval nem egy drága étteremben kajálni kényelmetlen ruhában, mert úgy se olyan programokra járnánk). Nyílván nem lehet mindenre kitérni randizás közben, de ha kellően alapos vagy akkor nagy eséllyel elkerülnek a csúnya meglepetések.
Köszönöm, aki értelmes választ adott erre az eléggé komolytalan, ámbár komoly kérdésre! XD
#4 Ezt mondjuk adom. Lehet bevezetem😂.
sokan az ideálokat a future álomideálokat látják meg a másikban, amit a másikra vetitenek ki, és nem látják a moztól a realista képet, folyamatosan a kiveitett álomsztorit probálják a másikra erőltetni, és amikor a mozivetités leáll, akkor veszik észre, hogy hoppá, hiszen ez nem is olyan amilyennek láttam..miért? mert a vetitett idealizált képet vetitik folyamatosan a másikra, és amikor már az érdeklődés alább hagy, akkor látják meg igazán a másik valódi énjét..
termelődik az oxitocin folyamatosan és képtelen vagy látni a valóságod, ameddig a hatása alatt vagy addig csak egy idealizált képben élsz és nem a valóságban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!