Miért hajt rám amikor tudja hogy egy jó barátja belém van zúgva?
Figyelt kérdés
Egy srácnak már régóta tetszem, viszont egy bizalmi viszonyban lévő barátjának is. Tudja azt is, hogy a barátjára nem tekintek férfiként (mint embert nagyon szeretem), legutóbb viszont rámhajtott. Kellemetlenül éreztem magam, mert ebben a helyzetben egyikükkel sem érdemes foglalkoznom, de nen tudom megérteni a viselkedését. Lehet hogy csak hülyít, de nem becsülném le a féefi barátság erejét. Srácok, ti mit gondoltok?2023. ápr. 25. 03:45
11/15 anonim válasza:
Azért, mert trófeaként akar a gyűjteményébe.
2023. ápr. 25. 12:50
12/15 anonim válasza:
Jó nagy phasz hogy rádnyomul! Nyugi, rajtad is pont ugyanúgy átgázolna mint a barátján! De téged meg érdekelne... sok eszed van!
Nekem alapból tabu még haverok csajai/kiszemeltjei nemhogy a barátaimé...
2023. ápr. 25. 16:15
13/15 anonim válasza:
A szerelem nem egy igazságszolgáltatás.
2023. ápr. 29. 14:29
14/15 anonim válasza:
Igen, a szerelem egy- illetve kétirányú zsákutca is tud lenni olykor! :(
13-as válasz eléggé találó célzás.
2023. ápr. 29. 16:40
15/15 anonim válasza:
Meg ha egy férfi tényleg iszonyatosan szerelmes egy nőbe és nem csak felszedni akarja, akkor úgyse tudja elengedni komolyabb lelki problémák nélkül. Itt nincs igazság. Itt csak érzelmek vannak. Mindenki saját magát képviseli.
2023. ápr. 29. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!