Magyarországon hányan lehetnek, akik nem kellenek az ellenkező nem tagjaiból senkinek sem, egyáltalán ismersz ilyen embert?
Sokan vannak.
En is egy voltam kozuluk de mar nem lakom Magyarorszagon.
Nem a 21 vagyok, de 22-es, miért hiszel bárkit incelnek, csak mert az illető egyedül van?? Az incel fogalmába egyúttal megkeseredettek tartoznak. Tehát NEM incel az, aki egyedül van, és meg van békélve evvel! Honnan tudod, hogy a 21-es meg van-e evvel békélve, vagy sem??
Én egyébként, jelenleg nem tudok kitörni a falusi élet adta korlátokból, egyébként kisvárosban őttem fel. De megvagyok egyedül is, úgy ahogy. Régebben voltak kalandjaim, és párom, de akkoriban mobilisabb voltam. Na meg fiatalabb is voltam.
22: ok boomer, olvasd el a kérdést talán. Ha valaki, nem tér ki egyéb tényezőre, akkor a kérdés vonatkozásain belül válaszol. Értelemszerűen.
Te se nem a kérdésre válaszolsz, sem a kérdezőnek nem válaszolsz. Valami másról írsz. Legyél boldog az emlékeiddel a nőkről, és ne röhögtesd ki magad. Vagy valami szoc. munkás, hogy más helyett válaszolsz?
(Ez költői kérdés, nem érdekel a válaszod. Válaszolj inkább a kérdezőnek valami releváns építő kommenttel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!