Igen tartottam ettől:D. Akkor ez felejtős. Hat majd rájössz a csizióra. Baratkozz, beszélgess sokat csajokkal, ne feszülj rá, hogy akarod. lazán, légy érdeklődő, figyelmes, ne panaszkodj nekik, ők panaszkodhatnak, te nem. Ne lelkizz sokat, ők lelkizhetnek. Tekintsenek kiegyensúlyozott, magabiztos, de nem agresszív fiúnak, aki biztonsagot hozhat. Ne költs rájuk sokat, ne hagyd magad palira venni, mindig legyél éber :).
2023. ápr. 21. 21:36
13/25 anonim válasza:
Na szóval, 18 évestől azért ez még nem egy életre szóló "nem kellek senkinek". Majd találsz valakit aki passzol hozzád.
Kérdező, nyilván vannak olyanok, akik nem találnak magukhoz való embert, esetleg nem is keresnek, vagy próbáltak, de nem sikerült. Erre szerintem nem készült statisztika, aki számot vagy arányt ír neked az, nagyon kedvesen fogalmazva, találgat
2023. ápr. 21. 22:17
14/25 anonim válasza:
Én alapból nem kellek senkinek sem. Szerintem kevés % lehet az, aki valóban nem kell-, vagy nem akar senkivel sem közsködni, max. 15%-a a társadalomnak.
2023. ápr. 21. 23:06
15/25 anonim válasza:
A 15% az elég nagy tipp, tekintetbe véve a kiskorúak számát és azokét akik már nincsenek az aktív korban. Ráadásul azt is figyelembe kell venni hogy amig valaki keres, addig találhat is, tehát lehet hogy tegnap még nem kellett senkinek de holnap már fog mert találkozik egy olyannal akinek megtetszik. Teljesen mértékben mérhetetlen ez az arány
2023. ápr. 21. 23:20
16/25 anonim válasza:
Egy 18 évesnek NEMCSAK(!) 25 éve van még. A mai világban akár 35 is...
Valójában biológiai értelemben a 45 éves férfiak is kezdenek "kiöregedni" már egy kicsit a gyermekvállalásból.
DE(!) inkább már az ötvenes életkorra is kitolódhat akár az apaság. Szerintem. Nyilván az elsőt nem ártana 45 körül legkésőbb valahogy/valamilyen módon összehozni.
Akár mesterséges megtermékenyítés is szóba jöhet, ha meddő az anyukajelölt. (Már aki szeretné...)
Leghamarabb 35 évesen tedd fel újra ugyanezt a Kérdést, Kedves Panaszos Fiatalember!
2023. ápr. 22. 06:20
17/25 anonim válasza:
Kettőt, az egyik én vagyok.
2023. ápr. 22. 07:06
18/25 anonim válasza:
Nekem sem akar összejönni. 32 eves ferfi vagyok. Már egy jó ideje szingli. Főleg neten próbálkozom de nem nagyon indulnak be a beszélgetések. Nem is élek kisvárosban de kevés a program vagy pedig csak a tinik járnak ide-oda.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!