Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hol vannak az ilyen lányok?

Hol vannak az ilyen lányok?

Figyelt kérdés

Szóval..

Hol vannak az olyan 14-18 éves lányok, akik értenek is valamihez és elkötelezettek vele kapcsolatban (pl komolyabb hobbi/sport/hobbisport, vagy hasonló)?

Általában ez intelligenciával is jár, ami + pont.

Miért csak jellemtelen, semmittevő, felszínes lányokra bukkanok mindenhol?

Persze, gondolom elfoglaltak, meg nem itt és hasonlók, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2023. ápr. 20. 00:04
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Asszem kicsit félreérthetően tettem fel a kérdést, de azokat nem értem, akik leírnak ez miatt felszínesnek, beképzeltnek és arrogánsnak..

Szóval, nem testi okok mkatt szeretnék sportoló lányt, hanem mert nála van már egy fix téma, amiről tud nekem mesélni.

Az a nagy helyzet, hogy akiket én leírtam felszínesnek és semmittevőnek, azok tényleg olyanok. Egy beszélgetés a szia, mizu mélységig jut el, meg maximum addig, hogy filmezett suli után. Soha életében nem csinált semmit, ami érdekes lenne számomra és nem is fog, illetve nem is érdekli semmi.

Na ez a felszínesség.

Nekem nagyon unalmas egy ilyen emberrel beszélni, sőtt, sok esetben ő sem kíváncsi az én dolgaimra, mert csak érdektelenül van a világban.

Viszont azt vettem észre, hogy aki csinál valami komolyabb hobbit, vagy hobbisportol valami szokványostól eltérőt, vagy netán sportoló, az kicsit túlmutat ezen a szinten és jól el lehet vele beszélgetni, hiszen legrosszabb esetben is mesélhet arról, amivel ő tölti az idejét és tud vele újat is mondani.

Azt gondolom, hogy ismerkedéskor elég gyatra érv bárki mellett az, hogy unalmas és még beszélgetni sem lehet vele..

2023. ápr. 20. 13:33
 12/24 A kérdező kommentje:
16/f egyébként.
2023. ápr. 20. 13:34
 13/24 anonim válasza:

Nos itt is ilyeneket találsz, sőt ide koncentrálódik aztán az olyan arrogáns, mindenkiben hibát kereső, sőt,kijelentő, ítélkező bunkók gyülekezete. Ami elriasztja azt a pár normális kivételt is aki megfordul itt.

Ezért oltanak, hisz ez az életük egyetlen apró öröme. Ez által érzik magukat külömbnek a kis szerencsétlenek.

2023. ápr. 20. 14:00
 14/24 anonim válasza:

14-18 évesek?! Nekik még egyáltalán nincs kialakult személyiségük!!!

Tapasztalatom szerint az "érettség" legelső/legalsó foka kb. 25 és 35 éves korra tehető - nagyjából.

Te hány éves vagy Kérdező?

2023. ápr. 20. 15:31
 15/24 A kérdező kommentje:

#14,

16 éves vagyok, mégis azt gondolom, hogy legalább kezd körvonalazódni a személyiségem és sok érdekes dolgot csinálok.

Sőtt, valamiben már több éves tapasztalatom van:)

2023. ápr. 20. 15:41
 16/24 anonim válasza:

Az utcan, kavezokban, gyorskajaldakban, plázaba talalod a felszineseket.

A komolyabbakat meg csak utazni látod abol bébe. Mert nyilvan ott tolti az idejet ami foglalkoztatja. Aki edz ot edzesen, aki zenel, nyilvan probakon. Van aki kulon orakra jar. Es ott van meg a muveszet is. Nehezen fogsz csak ugy megtalalni oket. Neked is kell egy hobbi, amin elindulhatsz.

2023. ápr. 20. 17:06
 17/24 A kérdező kommentje:

Persze-persze, ezzel én is tisztában vagyok, inkább úgy gondoltam, hogy van-e olyan platform, ahol gyakrabban megfordulnak:)

Hobbim rengeteg van, ki is töltik az időmet, de a legtöbb nem "csajkompatibilis", vagy nem társas:(

2023. ápr. 20. 17:33
 18/24 anonim válasza:
Kérdező, én értelek és ahogy írtad az volt a baj hogy rosszul fogalmaztál, a te fogalmazásod szerint az jött le hogy aki nem olyan lány mint akit keresel az jellemtelen semmittevő felszínes és alacsony intelligenciával rendelkezik. Itt meg vigyázni kell hogy fogalmazol mert ha nem úgy érted de úgy jön le ugranak.
2023. ápr. 20. 18:52
 19/24 A kérdező kommentje:

Értem, de azt gondolom erről, hogy aki számára nem egészen egyértelmű valami, az egy kétirányú kommunikációnál képes visszakérdezni és normális esetben meg is teszi.

Ellenben, ha nem, akkor ez őt minősíti.

Valóban kétértelműen tettem fel a kérdést, de azért ebből nem tudom, hogy hogyan lehet egyből leírni mindennek:D

2023. ápr. 20. 19:09
 20/24 anonim válasza:
Hagyd rájuk. Emberek vagyunk, ne számíts sűrűn jobbra. És teljesen meg tudlak érteni. Én 23 évesen nehezen találok értelmes embereket, a te korosztályod meg hát, hogy is mondjam, érdekes eset. De kitartást! Csak ügyesen.
2023. ápr. 20. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!