Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hol vannak az ilyen lányok?

Hol vannak az ilyen lányok?

Figyelt kérdés

Szóval..

Hol vannak az olyan 14-18 éves lányok, akik értenek is valamihez és elkötelezettek vele kapcsolatban (pl komolyabb hobbi/sport/hobbisport, vagy hasonló)?

Általában ez intelligenciával is jár, ami + pont.

Miért csak jellemtelen, semmittevő, felszínes lányokra bukkanok mindenhol?

Persze, gondolom elfoglaltak, meg nem itt és hasonlók, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2023. ápr. 20. 00:04
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
Bárhol ahol komolyabb szinten hobbit, sportot lehet űzni, megválaszoltad magadnak csak nem vetted észre, ez az intelligencia hiányát jelezheti.
2023. ápr. 20. 01:17
 2/24 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2023. ápr. 20. 01:38
 3/24 anonim válasza:
Írj.
2023. ápr. 20. 01:43
 4/24 anonim válasza:
Valószínű csak nem állnak veled szóba
2023. ápr. 20. 03:48
 5/24 anonim válasza:
milyen egzisztenciád van?
2023. ápr. 20. 06:02
 6/24 anonim válasza:

Szerintem szimplán 14-18 éves korban még általában nem ez a módi. Függ a környezetedtől is, szerintem. Én most 21 éves vagyok, de nem nagyon van a környezetemben olyan személy, mint amilyenről leírást adtál. Szerencsére :)

Én azt mondom, hogy a korral ez is alakul

2023. ápr. 20. 07:08
 7/24 anonim válasza:
A környezetemben a sportolólányok (helyi kézilabda klub) a legnagyobb, legbeképzeltebb r*bancok. Őket látván értelmesebb váladztásnak tűnik valamelyik szolid , "semmittevő" lány is :D
2023. ápr. 20. 09:56
 8/24 anonim válasza:

"Miért csak jellemtelen, semmittevő, felszínes lányokra bukkanok mindenhol?"

. Mert egy felszínes, beképzelt és arrogáns ember vagy, és csak ennyit látsz meg másból.

Járjál OKTV-döntőkbe csajozni...

2023. ápr. 20. 09:57
 9/24 anonim válasza:

Felnőtt korban is kevés az ilyen személy.

1 dolgot tudsz csak csinálni: sok emberrel ismerkedni és idővel találsz hasonló személyeket, az más kérdés, hogy ők milyen személyek társaságát keresik, mennyi a közös pontok aránya.

2023. ápr. 20. 09:58
 10/24 anonim válasza:
Azta. Milyen elvárások vannak itt kérem szépen. XD Mai világban örül az ember, ha beszélgetni tud valakivel normálisan, nem hogy kapcsolatba legyen vele. És csak tudd, a "Semmittevők" sokkal többet érnek, mint a sportos, beképzelt picsák. Tisztelet a kivételnek.
2023. ápr. 20. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!