Hogy kellene leszólítanom egy lányt az utcán?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy ezt a fajtáját választom az ismerkedésnek, mert más nem jön össze, de mégis milyen szöveggel kéne?2023. ápr. 7. 08:52
11/16 DanielC válasza:
Lehet meg az erdöben is, megszolitott egy nö, kerdezte nem e en vagyok aki mit tudom en, mondtam nem, utanna köszöntünk mindig egymasnak, kesöbb együtt mentünk setalni stb. Nem akart tölem semmit, inkabb nekem tetszett meg
2023. ápr. 7. 19:13
12/16 anonim válasza:
"Cső varangy, adj már pénzt!"
2023. ápr. 8. 00:52
13/16 anonim válasza:
Szerintem a nők 5 mp alatt eldöntik,hogy tetszel-e nekik.Onnantól mindegy,hogy mit mondasz.
2023. ápr. 8. 12:59
14/16 anonim válasza:
Aki azt írta,hogy ne tedd, velük nem értek egyet. Csak ne menj oda fűhöz-fához. Csak akkor csinálj ilyet, ha olyan lányt látsz, aki annyira tetszik, ahogy még más még sohasem. És ha mondjuk buszon látod, akkor előbb próbáld messziről kísérni, hátha kiderül,merre lakik, és akkor azon a környéken sétálgatsz, hátha újból látod. De azt is csinálhatod, mielőtt bemegy a házukba,megszólítod udvariasan, hogy ne haragudj, nem szeretnélek szem elől téveszteni, nagyon szeretnélek újból látni, lehet-e szó róla? Ilyesmit mondanék. De ehhez jó emberismeret kell, hogy olyat válassz, aki hozzád illik.
2023. ápr. 8. 20:48
15/16 anonim válasza:
Ezt mond neki: Kő kóla g.eci?
2023. ápr. 12. 21:00
16/16 anonim válasza:
Esetleg fordítsuk meg: Teccő kóla, ...
2023. ápr. 13. 03:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!