Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ha egy férfi facen bejelöl...

Ha egy férfi facen bejelöl egy nőt aki a profilképén is a párjával együtt van,azt milyen célból teszi?Egy kép van fennt neki,az alapján nem ismerem.?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 4. 10:01
 1/6 anonim válasza:

Beteg magyar ferfiak, ferfikent mondom.

Kihezett allatok, sokan verik a parjukat, meg nyomulnak. Mgertem a noket miert felnek ha kozvetlen visszautasitjak oket, mert ki tudja ezek a intimidalo emberek mihez folyamodnak ha mar x-edik alkalomra elutasitjak oket.

2023. ápr. 4. 10:17
 2/6 anonim válasza:

Hetente legalább egy kérdés van arról, hogy miért jelöl be valaki ismeretlen...

Mivel a Facebook gombjai olyan szerencsétlenül vannak elhelyezve, hogy még az is lehet, véletlenül jelölt be. Az is lehet, hogy egy ismerősével kever össze. Az is lehet, hogy valamilyen marketing célból. Velem már mind megesett, de lehet más is.

2023. ápr. 4. 11:11
 3/6 anonim válasza:
Nem lehet pontosan tudni. Vagy tényleg ismeri a nőt, akinek nem rémlik ki a másik. Esetleg vállalkozó,így akarja terjeszteni a tevékenységének hírét. De igen, akár ismerkedési szándékkal is bejelölhet, mert nagyon sok esetben nem tartják tiszteletben a másik párkapcsolatát.
2023. ápr. 4. 11:17
 4/6 anonim válasza:
Gratulálni tudok csak ennyit mondok! Remélem egyszer vissza kapja hogy más nőket nézeget,és sajnos nem egy van ilyen.
2023. ápr. 4. 22:35
 5/6 anonim válasza:

Én pl jelöltem már be úgy embereket, hogy az értesítéseimet néztem, és 2-3 értesítés között kiadta hogy kit ismerhetek (0 közös ismerős). Véletlen rányomtam a jelölésre. Rám írt a faszi hogy ki vagyok?

Lehet ő is így jelölt.

2023. ápr. 5. 06:33
 6/6 anonim válasza:

Networking. Netes hálózat/kapcsolatépítés. Sok mindenre használható. Én pl. ismeretségi/baráti köröm építése végett jelölök be idegeneket nemtől függetlenül. Van, hogy a bejelölt személy nem is érdekes, csak egy eszköz hiszen, ha a fb-n ismerősöm lesz, onnan az ő ismerőseit is ajánlhatja nekem a fb.

Néhány paranoiás kiakad, hogy miért pont őt jelöltem, ilyenkor röhögök rajtuk magamban, hogy mennyire elvannak tévedve.

Szerintem jó dolog, több olyan emberrel sikerült így beszélgetnem, akikkel egyébként soha az életben nem találkoztam volna össze. Ha látom, hogy valós a profil és nem valami terméket árul én is visszajelölök. Ha sok az ismerősöm nagyobb az esélyem, hogy közös pontokkal rendelkező barátokat/ismerősöket találjak köztük. Ha már fb ismerős és likeoljuk, kommenteljünk egymás dolgait, az akár egy valós barátság kezdete is lehet. Arra is tök jó ötlet a networking, ha új településre költözöl és szeretnél odavalósi ismerősöket. Vagy, ha a hobbijaiddal hasonló érdeklődésű új társaságot szeretnél.

Mellesleg telefonon könnyű teljesen véletlen rányomni egy ismerős ajánlásra, szóval ezen nem kell kiakadni. /F

2023. ápr. 5. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!