Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz?

Miért ilyen nehéz?

Figyelt kérdés
Miért ilyen nehéz bárkivel is ismerkedni? Úgy érzem nagyon rossz világba születtem. Még a barátkozás is nagyon nehéz, nemhogy a társkeresés. Sokszor nagyon magányosnak érzem magam, és nincs kivel beszélgetnem. A “barátaimmal” se lehet őszintén beszélgetni, úgy érzem ebben a világban értelmetlen élni. Vannak még normális emberek akikkel lehet beszélgetni?
2023. ápr. 2. 18:26
1 2
 11/15 anonim válasza:
10#, azért kell mindig más, mert azt se tudják értékelni amijük van..
2023. ápr. 2. 21:26
 12/15 anonim válasza:
Elkell járnod valamilyen közösségbe, ahol új arcokat ismersz meg. Én tánciskolába és küzdősport edzésen ismertem meg nagyon jó fej embereket. De főleg a tánciskolábam
2023. ápr. 2. 23:11
 13/15 anonim válasza:
Vannak
2023. ápr. 4. 20:06
 14/15 anonim válasza:

Ha érettebb vagy a korodnál, baromi nehéz hozzád illőt találni, ezt már tapasztaltam.

A legtöbb embert butának találod és ezért nem szívesen vagy velük. Aki meg normális, az idősebb, vagy nem is létezik.

Lányok egy lépéssel előnyben, mert legalább egy érett lány tud idősebb srácot keresni, de fordítva már ez kevésbé megy.

De ja, a kortársaink sajnos felszínesek, degeneráltak és nincsenek saját gondolataik.. Ez van :/

2023. ápr. 5. 01:24
 15/15 anonim válasza:
Sokan vagyunk így szerintem. 27/F
2023. ápr. 10. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!