Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz?

Miért ilyen nehéz?

Figyelt kérdés
Miért ilyen nehéz bárkivel is ismerkedni? Úgy érzem nagyon rossz világba születtem. Még a barátkozás is nagyon nehéz, nemhogy a társkeresés. Sokszor nagyon magányosnak érzem magam, és nincs kivel beszélgetnem. A “barátaimmal” se lehet őszintén beszélgetni, úgy érzem ebben a világban értelmetlen élni. Vannak még normális emberek akikkel lehet beszélgetni?
2023. ápr. 2. 18:26
1 2
 1/15 anonim válasza:
Ne add fel haver!
2023. ápr. 2. 18:42
 2/15 A kérdező kommentje:
Haha hát ez nagyon biztató… és lány vagyok! :)
2023. ápr. 2. 18:46
 3/15 anonim válasza:

Semmi sem nehéz,csak amit azzá teszel.

Keresd meg az okokat, és változtass rajta!

2023. ápr. 2. 18:49
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék változtatni. Az okok azok, hogy nem illek a velem egykorúak közé. Ez nehezíti meg. Nem fogok trágárul beszélni, bulik a járni csak azért, hogy valakikhez tartozzak, akik nem olyanok mint én.
2023. ápr. 2. 18:51
 5/15 A kérdező kommentje:
Bulikba*
2023. ápr. 2. 18:52
 6/15 anonim válasza:

Én is hasonlóan érzem, nincs senkim, egész nap egyedül ülök itthon, de már nagyon vágynék egy barátra. De a legtöbb ember olyan felszínes, vagy rosszindulatú.

Ha gondolod beszélgethetünk, 18 éves vagyok.

2023. ápr. 2. 18:55
 7/15 anonim válasza:

Nem a világgal van baj. Ahhoz hogy boldogulj, őszintének kell lenned. Legelőször magadhoz. Ha ez megy, akkor lesz esélyed arra hogy felfedezd/beismerd hibáidat, és tegyél is ellene!

Csak egy beteg ember akar kikötni egy beteg mellett. A gyógyulás viszont mindig opció. Hajrá! 😉

Harmincas faszi

2023. ápr. 2. 18:58
 8/15 anonim válasza:

Valahogy olyan környezetbe kellene kerülnöd, ahol hozzád hasonlók vannak. Pl nekem az egyetem volt az első ilyen élményem azt hiszem, ahol otthon éreztem magam a többi kretén között, aki azt akarta tanulni amit én is. Aztán még lettek más körök. De sokáig nekem is hasonló érzésem volt, hogy nem érdekel amit a többi ember csinál körülöttem.

Amúgy még a bulizáshoz. Ez is sok rétűbb dolog. Amíg béna mainstream helyekre mentem másokkal, ahol nem érdekelt a zene, semmi értelme nem volt. De amikor megtaláltam mi az a zene ami örömöt jelent és azokra a helyekre mentem az egész értelmét nyerte, tánc minden öröm lett.

Szóval lényeg: nem az egész világ olyan amilyennek tűnik most neked, hanem az épp aktuális környezted. Kezdj el mozogni valamerre.

2023. ápr. 2. 19:11
 9/15 anonim válasza:
irj csak ha szeretnel beszelgessünk :)
2023. ápr. 2. 19:37
 10/15 anonim válasza:
Én is hasonlóképp érzek, néha el szoktam beszélgetni emberekkel, aztán egyik pillanatról a másikra eltűnnek, még azok is, akikkel úgy látszott, hogy megértjük egymást. Ez egy ilyen világ, az emberek nagy részét nem fogod igazán érdekelni, jobb esetben illemből meghallgatják a mondókádat, de ennyi. Az ember eldobható "műanyaggá" vált, egy idő után rád unnak, hiszen megszokták, hogy majd jön más, jönnek új izgalmak.
2023. ápr. 2. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!