Negyvenes nőként milyen felületen ismerkedhetek tőlem picivel fiatalabb férfiakkal?
Bármelyik társkeresőn is keresel, könnyebben találsz partnert és rengeteg felesleges kört elkerülsz, ha leírod a bemutatkozásba, hogy mi az amit keresel, ahogy itt is az egyik hozzászólásoda:
"azért szeretnék fiatalabb férfival ismerkedni, mert vonz az energiájuk, az életigenlésük, nem találkoztak még annyi rossz dologgal az életükben, hogy elkeseredjenek. Így gondolok rájuk, legalábbis a környezetemben élőkkel ezt tapasztalom.
Plusz én nem keresek komoly párkapcsolatot, összeköltözni sem szeretnék, csupán kellemesen eltölteni a szabadidőmet."
Amíg csak a kérdést láttam majdnem írtam, de végigolvasva nem egymást keressük. 30-as vagyok, nem energikus típus, jelenleg pedig komoly kapcsolatot és összeköltözést keresek, a kaland nálam kizárva. Nem minden 30-as férfi hasonló.
Írj
F
38-as: A kérdésem teljesen másra irányult. Tökeletesen tisztában vagyok vele, hogy van tőlem jobb, fiatalabb.
Olyan lehangoló, hogy mindig vannak olyanok, akik kényszerűséget éreznek, hogy odaszúrjanak a másiknak és kritizálják.
Mindenki másnak köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!