Szociális fóbiás férfiakkal hol ismerkedhetnék?
Szociális fóbia ✓
Szorongás ✓
Önbizalom hiány ✓
Még jó hogy mérnöknek tanulok, nem kell olyan sokat emberekkel kommunikálnom.
Én is hasonló problémával küzdök.Az életem minden szakaszában voltak próbálkozások párkapcsolat kialakítására.Több kevesebb sikerrel.Rengeteg mentálisan egészséges lánnyal ismerkedtem,randiztam.Szinte kivétel nélkül sose vették rajtam észre a szociális fóbiát.Max. azt hogy kicsit fura vagyok ezáltal.De persze számomra nehéz volt egy kapcsolat kialakítása mindig is.Sajnos ez a szociális fóbia elcseszett egy betegség,sokszor ,sok helyzetben befolyásolja az ember életét olyan mértékig,hogy ne tudja megvalósítani a vágyait.Ha valaki nem tudja megszüntetni,akkor meg kell tudni tanulni vele együtt élni,alkalmazkodni,és kihozni az életből ehhez mérten a legjobbat.Elfogadni,de nem beletörődni.
Szerintem bárhol tudsz ismerkedni,manapság már nagyon sok a lehetőség.Egy szociális fóbiával küzdő személynek egy netes ismerkedés,az írásos forma kezdetben tökéletes választás,és nagyon testhez álló is.És ha körülnézel a "világban",akkor láthatod hogy kicsit mindenki beteg mentálisan,mindenkinek vannak problémái,lehet mások,lehet kicsit kisebbek,vagy nagyobbak,de ők is küszködnek.De persze egy szociális fóbiával küzdőnek jól kell választania,mert a csalódásokat nagyon rossz megélni.Nekem is az a tapasztalatom hogy egy másik,mentálisan problémákkal küzdő személlyel könnyebb az ismerkedés.Az elfogadás,és a megértés fontos dolog.
Talán léteznek csoportterápiák,ahol más,hasonló problémákkal küzdővel ismerkedhetsz meg.A neten nem nagyon "hirdeti" magát senki azzal,hogy szociális szorongásom van,ismerkedjünk :)
De nehéz ügy ez,mert a legtöbben sajnos teljesen elzárkóznak mindenféle ismerkedéstől,és a lehetőséget sem adják meg maguknak a boldogságra.Pedig nagy világban élünk,sok emberrel együtt...biztosan mindenkinek lehetne olyan személy az életében,aki megérti,és elfogadja olyannak amilyen.
Nekem is nehézen megy az ismerkedés, sajnos sokan nem tudnak így elfogadni.
23L
20/F
Aki szeretne, az írjon nyugodtan.
8#
Az mindegy! Ha csak 50% esély van rá, hogy lány akkor le kell rá csapni és mindegy mit és milyen embert keres, nevez meg a kérdésben azt magamra kell vállalni, mert más különben soha nem fog velem lány szóba állni! :/
Na ilyen itt mindenki! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!