Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogy utasítsam el?

Hogy utasítsam el?

Figyelt kérdés

Van egy fiú kb 4 hete beszèlünk. Nagyon rendes ès kedves. De nem èrzek iránta semmit. Szerintem szerelmes belèm ès a barátaim szerint is. Mikor elkezdtünk beszèlni teljesen úgy voltam vele hogy lehetnènk barátok is mivel egyáltalán nem az esetem, de mivel kedves voltam ès nem tudom lehet adtam olyan jeleket amièrt elkezdte azt hinni lehet esèlye....

Hogy mondjam meg neki szemèlyesen hogy èn nem akarok többet barátságnál?

Ez az első eset hogy szemèlyesen kell elutasítanom valakit...

Nem szeretnèm megbántani, sem azt hogy megharagudjon rám. Vannak együtt óráink is ès fura lenne a helyzet

2023. márc. 19. 02:00
 1/3 anonim válasza:
Van egy olyan mondás, hogy aki remekül ért a diplomáciához, az úgy tudja elküldeni a fenébe az embereket, hogy alig várják, hogy elindulhassanak. Tehát, valami ilyesmit kellene eszközölnöd neked is. Pl. Hívd meg valamire egy kávézóban, egy cukrászdában, vagy egy Mekiben, majd beszélgess vele, és tedd egyértelművé, hogy barátságnál többet nem akarsz. A jó kommunikáció aranyat ér!
2023. márc. 19. 04:50
 2/3 anonim válasza:
Ha elhívod kávézni, vagy bárhová, akkor azt fogja hinni, hogy randira hívod. Szerintem kíméld meg a pocsék érzéstől, mint amikor a "randin" visszautasítják. Sulin kívül elkíséred, vagy egy kicsit kettesbe lesztek, megmondod neki és kész. A közhelyes dumákat, mint a "legyünk csak barátok" vagy "nem akarok most kapcsolatot" hanyagold. Megmondod neki, hogy te nem akarsz tőle semmit és ilyen egyszerű.
2023. márc. 19. 18:25
 3/3 anonim válasza:

Az a baj, ha egy lány kedves azt már a férfi jelnek veszi 😂

Kettesben mindenképp, hogy ne hallja más, séta közben vagy valami.

Vagy csak írd meg neki egy nap reggel beszéd közben, esetleg élőben meg kérdezd meg utána nincs e kedve kávézni, hamburgerezni vagy valami, szigorúan barátilag :)

Aztán majd személyesen megbeszélitek jobban ha ezt érzed szükségesnek.

2023. márc. 20. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!